Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Tadej Toš na pomoč otrokom v stiski

17. 9. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
tadej toš

Tadej Toš foto: Mediaspeed

Prižgimo lučke sreče je dobrodelni projekt, s katerim želi Tadej Toš pomagati otrokom v stiski. V sklopu desetih nastopov Smeh za nasmeh, komedija v prostem slogu bo – v živo in brez dlake na jeziku – vlekel črto pod stereotipi današnje družbe.

"Rdeča nit prihodnje sezone je ljubezen. Ljubezen je praznik življenja, ko praznuješ, deliš ‒ življenje in ljubezen ‒ ne, ker je treba, ampak, ker lahko. Zato se bom sezoni ljubezni pridružil s projektom Prižgimo lučke sreče. V Mali drami bom imel deset nastopov s skupnim naslovom Smeh za nasmeh, komedija v prostem slogu. Celoten izkupiček bom na koncu sezone, ko bo naše gledališče zaprlo vrata, namenil za to, da se odprejo vrata avtobusa, ki bo otroke, katerim usoda ni najbolj naklonjena, odpeljal na počitnice na morje. Verjamem, da z roko v roki to lahko dosežemo, verjamem, da je gledališče tisto, ki lahko preide od besed k dejanjem. Udejanjimo ljubezen. Ljubezen je svoboda. Svoboda je rokenrol," nagovarja k dobrodelnosti Tadej Toš.

Mu bomo prisluhnili?

Vabljeni na prvi nastop v sredo, 18. septembra, ob 20.00 v Mali drami. Debela poldruga ura izčrpnega govorjenja o temah, s katerimi nam streže življenje – brez premora in cenzure. Duhoviti dovtipi, filozofska vprašanja brez odgovorov, slane in manj slane šale, ščepec mednožnega humorja; za vsakogar nekaj. In še nasvet: otroci naj ostanejo doma.

prejšnji članek
Harry in Meghan Markle postajata pereča tema
Svet slavnih
Harry in Meghan Markle postajata pereča tema
naslednji članek
Košarkar naj bo: Ranta postal zelo privlačen mladenič!
Svet slavnih
Košarkar naj bo: Ranta postal zelo privlačen mladenič!