Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Do knjige v enem dnevu s pomočjo dostave

14. 12. 2020; 10.00
Avtor: P.R.
knjigarna beletrina

Knjige si naročite na dom foto: Promocijski material

Knjigarna Beletrinina je v predprazničnem času ljubiteljem knjig ponudila posebno možnost dostave, saj dostavljavci Wolta svojim ljubljanskim uporabnikom v rekordnem času na želeni naslov pripeljejo izbrane, najbolj zanimive uspešnice iz bogate ponudbe.

Nakupovanje vseh vrst dobrin, tudi knjig, se je v zadnjem obdobju preneslo na splet, zaradi česar so v predprazničnem času dostavne službe izjemno obremenjene. Da bi svojim bralcem in drugim uporabnikom omogočili čim hitrejši nakup, so se v knjigarni Beletrina povezali z dostavno službo Wolt in tako čas dostave v Ljubljani skrajšali na povprečnih 35 minut od naročila. Knjige je mogoče naročiti na naslove v Ljubljani, ki so od Beletrinine knjigarne na Novem trgu 2 oddaljeni do štiri kilometre zračne linije.

Wolt, ki je nastal kot dostavljavec hrane, je svojo ponudbo sčasoma razširil tudi na druge produkte. V Sloveniji se je skupini, ki omogoča hiter nakup in učinkovito dostavo, kot prva knjigarna pridružila Beletrina,« je povedal Aleš Vesel, vodja trženja pri Beletrini.

Postopek nakupa je enostaven. Uporabnik na spletni strani Wolt pregleda Beletrinino ponudbo, izbere želeno knjigo ali več njih ter odda naročilo. Novi uporabniki Wolta predhodno opravijo še registracijo, pri čemer lahko z vpisom kode BELETRINA izkoristijo darilni bon za 6 evrov, ki ga lahko unovčijo kot popust pri prvem naročilu v Beletrinini knjigarni na Woltu.

Beletrinina knjigarna na Woltu bo odprta od ponedeljka do petka med 10. in 17. uro in v soboto med 11. in 14. uro, naročila pa lahko oddate tudi dan prej.

50 NAJBOLJ ZANIMIVIH KNJIG NA WOLTU

V ponudbi je 50 izbranih uspešnic, med njimi nedavno izdani prvi del biografske trilogije letošnjega Prešernovega nagrajenca Ferija Lainščka z naslovom Kurji pastir, s kresnikom ovenčan prvenec Bronje Žakelj Belo se pere na devetdeset, I. letnik zbirke Klasična Beletrina, sestavljena iz peterice skrbno izbranih naslovov, ki jo je Samo Rugelj označil kot knjižni projekt leta, izjemen roman In ljubezen tudi Draga Jančarja, ki je letos prejel prestižno avstrijsko državno nagrado za evropsko literaturo, in napeta kriminalka Kolesar, prvenec pronicljivega novinarja Vala 202 Marka Radmiloviča.

prejšnji članek
Horoskop: Razdajali se boste, a na koncu ugotovili ...
Horoskop
Horoskop: Razdajali se boste, a na koncu ugotovili ...
naslednji članek
Razkrito, kaj Meghan Markle podarja za božič
Svet slavnih
Razkrito, kaj Meghan Markle podarja za božič