Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

S tem zdravim napitkom boste že v nekaj dneh zravnali trebušček!

14. 1. 2016; 11.06
Avtor: K.A.
napitek
Do poletja je še nekaj časa in če ste se že začeli ozirati za dietami, potem je pravi čas, da preizkusite napitek, ki odlično topi odvečne maščobne blazinice.

V mešalnik dajte eno banano, jedilno žlico naribanega ingverja, dve žlici zmletih lanenih semen, skodelico borovnic, pol skodelice špinače in malo ledu. Vse skupaj dobro zmiksajte in popijte vsako jutro na prazen želodec. Raziskava je pokazale, da je večina tistih, ki je preizkusila ta čudežni napitek, že v nekaj dneh izgubila do dva kilograma odvečne teže, še posebej hitro pa so bili rezultati vidni na trebuščku.

Poleg tega, da napitek velja za izjemno učinkovitega v boju z maščobnimi blazinicami, pa je tudi neverjetno zdrav. Banane so bogate s kalijem, antioksidanti in vlakninami, zato pospešujejo prebavo in tako pomagajo izločati nakopičene toksine v telesu, ingver pa izjemno krepi imunski sistem, pospešuje metabolizem in zmanjšuje apetit. Lan je dober vir zdravih maščob, borovnice so znane kot odličen antioksidant, špinača pa je bogata z magnezijem in ima pozitiven učinek na živčni sistem in dobro razpoloženje. Vsekakor odlična izbira v teh hladnih zimskih dneh, ko je naš imunski sistem še posebej na preizkušnji.

prejšnji članek
Te besede vas uničujejo, rešite se jih!
Zdravje
Te besede vas uničujejo, rešite se jih!
naslednji članek
Ta poceni čudež briše gube!
Moda&Lepota
Ta poceni čudež briše gube!
Izbrano za vas
#obraziavenija
obraziavenija