palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Depilacija še nikoli ni bila tako enostavna!

17. 2. 2016; 12.41
Avtor: K.A.
Depilacija
Poskusite te naravne rešitve in depilacija bo postala neverjetno enostavna.

Se je tudi vam že kdaj zgodilo, da ste hitro potrebovale depilacijo, a ste ostale brez vašega priljubljenega sredstva za depiliranje? Nič lažjega, zagotovo imate v kuhinji vsaj eno sestavino, ki jo lahko uporabite namesto pene za britje. 

Olivno olje 

Na dlan nanesite olivno olje in ga nanesite na del, ki ga želite depilirati. Britvica bo po koži gladko polzela, obenem pa boste preprečile nadležno iritacijo kože. Na začetku nanesite zgolj manjšo količino olja, saj na ta način ne boste rabile olja spirati, poleg tega pa po britju ne boste potrebovale gela za po britju. Vaša koža bo tako istočasno depilirana in nahranjena, izognile pa se boste tudi depilaciji. 

Kokosovo olje 

Kvalitetno kokosovo olje je tisto, ki je videti trdo kot milo, topiti pa se začne šele v stiku s kožo. Najlažje ga je nanašati na suho kožo, lahko pa ga nanesete tudi na vlažno kožo po prhanju. Po depilaciji kožo zgolj rahlo sperite s toplo vodo, vaša koža pa bo mehka in gladka.

Kikirikijevo maslo 

Pomembno je imeti gladko maslo, brez delčkov kikirikija. Maslo nanesite na suho kožo, v čim bolj tankem sloju, da ne boste takoj uničile britvice. Po nekaj potezah jo dobro sperite, nato pa nadaljujte z britjem. Ko končate z britjem kožo enostavno umijte s toplo vodo, kikirikijevo maslo pa bo poskrbelo za hidratacijo.

prejšnji članek
Ta piling vas bo zagotovo osupnil!
Moda&Lepota
Ta piling vas bo zagotovo osupnil!
naslednji članek
To so vaje, ki vam bodo vrnile odličen vid!
Zdravje
To so vaje, ki vam bodo vrnile odličen vid!
#obraziavenija
obraziavenija