Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Modrček, ki je obnorel svet!

2. 5. 2016; 02.00
Avtor: T.P.
Modrček Marlies Dekkers 16
Slavne hollywoodske dame so se zaljubile v spodnje perilo znamke Marlies Dekkers. Modele istoimenske oblikovalke nosijo Selena Gomez, Dita Von Teese, Jessie J, Brooke Burket-Charvet …

Nizozemska oblikovalka Marlies Dekkers je svojo posebno znamko osnovala leta 1993 in z njo bliskovito uspela. Z inovativnim dizajnom in uporabo najbolj finih materialov je s svetlobno hitrostjo našla pot do src mnogih žensk, ki so v obliki spodnjega perila iskale nekaj novega in drugačnega.

Oblikovalka Marlies Dekkers v svoji spalnici. foto: Profimedia

Njeni modrčki so prepoznavni po okrasnih trakovih v predelu dekolteja, zato jih nosimo tako, da se vidijo. Na ta način izvrstno dopolnjujejo kombinacijo oblačil.

Spodnje perilo Marlies Dekkers je postalo svetovni modni hit. foto: Profimedia

Inovativnost in atraktivnost njenega dizajna so prepoznale tudi številne zvezde svetovnega slovesa, kot so Lady Gaga, Britney Spears, Paris Hilton, Fergie, Rihanna, pa seveda naslednje lepotice, ki so jih paparaci te dni ujeli v njihovih najljubših modrčkih:

Dita Von Teese 

Kraljica burleske Dita Von Teese (41) se je po mestu sprehodila v modelu, okrašenem s številnimi trakovi. Omenjeni model sodi med bolj ekstravagantne modrčke, ki jih je nemogoče spregledati.

Dita Von Teese foto: Profimedia

Jessie J 

Britanska pevka Jessie J (26) je bil vroči modrček tako všeč, da ga je morala vsem pokazati. Tako je postal del njenega stajlinga. Prav Dita in Jessi J dokazujeta, da so ti modrčki ustvarjeni za to, da bi se videli.

Jessie J foto: Profimedia

Selena Gomez 

Mlada pevka in igralka Selena Gomez (21) pa se je odločila za korzet s podpisom Marlies Dekkers. Selena si zna vedno izbrati garderobo, ki popolnoma ustreza njeni telesni konstituciji, njen izbrani slog pa hvali večina modnih strokovnjakov. Tokrat je korzet sijajno skombinirala z modro obleko, ki je tako postala še bolj zanimiva.

Selena Gomez foto: Profimedia

Tudi igralka, plesalka in voditeljica Brooke Burket-Charvet ga nosi.

Tudi igralka, plesalka in voditeljica Brooke Burket-Charvet ga nosi. foto: Profimedia

prejšnji članek
Sredi mesta se sedaj dogajajo takšne stvari!
Njenih 5 minut
Sredi mesta se sedaj dogajajo takšne stvari!
naslednji članek
Lepotna telovadba za manjši podbradek
Zdravje
Lepotna telovadba za manjši podbradek