Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

angelca likovic pl2 Reporter.si

Angelca Likovič navija za Janšo: Janez naj čim ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

gaja1 Njena.si

Seksi slovenska pevka priznala, da je imela 85 ...

Iva Pahor Martelanc Njena.si

Umrla je mati Boruta Pahorja

V posteljo nikoli naličeni!
| Branka Grbin/Bodi zdrava

V posteljo nikoli naličeni!

Profimedia

V posteljo nikoli naličene je pravzaprav edino pravilo, ki ga morate upoštevati.

Če nimate resnejših težav s kožo, je nega lahko precej osnovna, a še vedno redna in temeljita. Kot so nam govorile že mame – v posteljo nikoli naličene, to pa je pravzaprav edino pravilo, ki ga morate upoštevati. Torej: zvečer čiščenje obraza z izbranim čistilnim mlekom in tonikom ter nanos nočne kreme, če vam to ustreza.

Nikar pa ne sledite smernicam in nasvetom, če menite, da vaša koža tega (še) ne potrebuje, in zanjo poskrbite z osnovnimi rituali.

Zjutraj

- Obraz umijte z mlačno vodo, sperite zaspančke in si obraz osvežite z dnevno vlažilno kremo. Še nasmešek sebi v ogledalu!

- Nanos ličil: čez teden je priporočljivo bolj lahko ličenje, brez težkih pudrov. Priporočamo BB-kremo, ki enako dobro prekrije nepravilnosti, če pa je res hudo, si pomagajte s korektorjem. Težek puder raje prihranite za večerne izhode.

Čez dan

- V torbici naj vas skozi vse leto spremlja termalna voda v razpršilu za osvežitev obraza. Pogosto spregledan izdelek, ki pa odlično poskrbi za osvežitev ne samo v poletnih mesecih, je predvsem nujni pripomočke za vse, ki imajo suho kožo. Priporočljivo ga je uporabljati tudi, kadar ste naličeni, saj se večina pudrov na koži posuši, termalna voda pa ličila malce omehča in polepša polt.

Zvečer

- Pred spanjem si z obraza temeljito odstranite ličila in nečistoče. Dandanes ima že veliko tonikov oba učinka: odstranjevanje ličil in čiščenje kože hkrati. Čiščenje naj traja toliko časa, dokler košček vate ni povsem bel.

- Sledi nanos nočne kreme, če vam seveda ustreza. Nekatere znajo uspešno odpraviti pigmentne madeže in lišaje.

- SKORAJ NAJPOMEMBNEJŠE: kakovosten spanec! Elektronske naprave izklopite vsaj pol ure pred spanjem in se povsem umirite. Pozabite na skrbi, berite dobro knjigo in se sprostite. Če je treba, uporabite ušesne čepke, da bo spanec res nemoten. Trudite se za to, da si vsak dan privoščite vsaj sedem ur kakovostnega spanca, ki je ključ do lepe kože.