Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Presenetite svojo ljubezen z ljubezenskim pismom

7. 2. 2017; 03.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Dandanes se vsa medosebna komunikacija na daljavo odvija v digitalnem svetu, bodisi preko telefonov, bodisi preko računalnikov, nekoč pa so si marsikaj sporočali s pismi. Najbolj so se razveselili ljubezenskih pisem, teh pa je dandanes zelo malo, ali pa so zreducirana na kratka sporočila.

Kako torej napisati ljubezensko pismo in se izogniti morebitnim usodnim napakam? Nasveti za pisanje ljubezenskih pisem - Samara O’Shea, avtorica For the Love of Letters: A 21-st Century Guide to the Art of Letter Writing navaja: »Ljudje radi vedo, kdo jih ima rad,« in svetuje, da za vajo napišemo pismo, ki ga vidimo samo mi in ga lahko popravljamo ali spreminjamo, napišemo »ljubezensko« pismo nekomu, ki ni naš (potencialni) romantični partner, naj se ne ukvarjamo s tem, da je pisanje VIDETI kot ljubezensko pismo, če ne vemo, kako začeti, naj si naredimo okvirje (preteklost – ko sta se prvič srečala, prvič začutila ljubezen; sedanjost- zakaj osebo ljubimo danes, male stvari, ki jih imamo radi pri tej osebi; prihodnost - govorimo o vsemu, česar se veselimo skupaj početi, zabava, potovanja, družina…). Pri pisanju smo zelo osebni in zelo specifični, če pa ne najdemo pravega izraza, je povsem sprejemljivo uporabiti znane citate. Ne obremenjujmo se z dolžino pisma – pravšnja je tista, ki pove vse, kar želimo sporočiti (lahko so trije stavki ali tri strani), prav tako ni pomembna oblika ali videz sporočila, lahko celo kaj narišemo zraven. Pišimo ZA osebo, ki ji pišemo, ne zase (pismo, kot bi ga sami želeli prejeti), naj nas ne bo strah se odpreti.

Bodite drzni in presenetite svojo najdražjo osebo s prav posebnim ljubezenskim pismom sodobnega časa.

Prav posebno valentinovo ljubezensko sporočilo

Novi Renault CLIO predstavlja ljubezenska pisma, ki jih napišete vi, strokovna ekipa pa jih bo pomagala kar najbolje oplemenititi. Naj novi Renault CLIO pomaga dodati kanček strasti in vam omogoči, da svojo najdražjo osebo očarate s prav posebnim valentinovim ljubezenskim sporočilom, skupaj z novim vozilom Renault CLIO pripovedujte in nadgradite svojo ljubezensko zgodbo. Delite svoje ljubezensko sporočilo z Renault CLIO, strokovna ekipa ga bo izboljšala tako kreativno in oblikovno, dodala bo tudi vokalno in avdio ter video podobo.

Strokovna ekipa bo vsake dva dni izbirala med prispelimi sporočili in 5 izbranih oplemenitila, avtorji sporočil bodo prejeli posebej oblikovana sporočila, ki jih bodo lahko posredovali svojim ljubeznim, Renault CLIO pa bo enega izmed njih objavil tudi na družbenih omrežjih.

##IMAGE-489564##


Med finalnimi sporočili, objavljenimi na družbenih omrežjih, ki bodo prejela največ glasov/všečkov, pa bo žirija izbrala zmagovalno sporočilo, ki bo avtorju prineslo prav posebno in nadvse romantično doživetje za dva, seveda z novim vozilom Renault CLIO, med vsemi, ki bodo glasovali za sporočila, pa bo ekipa Renault CLIO z žrebom izbrala tudi prejemnike manjših nagradi Renault.

Oddaj svoje ljubezensko pismo TUKAJ

prejšnji članek
Melania zopet v javnosti z Donaldom, a stvari niso več enake
Svet slavnih
Melania zopet v javnosti z Donaldom, a stvari niso več enake
naslednji članek
S to fotografijo postal tarča posmeha
Svet slavnih
S to fotografijo postal tarča posmeha
#nasazenazenska
nasazenazenska