Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

S pudrom nad mivko in žogice za noge

5. 8. 2017; 11.01
Avtor: Saša Eržen/Zarja
ženska plaža pesek

foto: Profimedia

Koristni nasveti, ki vam bodo prišli prav med poletnimi počitnicami.

Razvajanje stopal s teniško žogico

Kadar vas stopala na koncu dneva utrujeno prosijo, da jih ne tlačite več v sandale, ki vseeno niso tako udobni, kot je videti na prvi pogled, se jim lahko odkupite z masažo, za katero uporabite kar teniško žogico. Pri tem lahko stojite ali sedite, kakor vam je ljubše. Žogico postavite pod stopalo in jo s stopalom kotalite od pete do prstov in nazaj. Še posebno pozorno pomasirajte predele, ki so najbolj napeti in utrujeni. Skrbite, da z dolgimi, globokimi vdihi med masažo telesu in stopalom dovajate dovolj kisika ter sproščate mišice. Sredino stopala lahko dodatno pomasirate s kotaljenjem žogice s krožnimi gibi. Ko končate, naredite enako še z drugim stopalom.


Z otroškim pudrom nad mivko

Če se odpravljate na peščeno plažo, vzemite s sabo otroški puder. Ko boste odhajali s plaže, bo puder vaš najboljši prijatelj, ki vam bo v trenutku pomagal s kože odstraniti mivko. Posujte otroški puder po stopalih, polnih mivke, obrišite, in mivka bo skupaj s pudrom odstranjena s kože. Enako lahko s pudrom preženete z mivko, ki se drži kože kjer koli na vašem telesu.


Zakaj sončnih očal ni dobro puščati v avtu

Svojih plastičnih sončnih očal verjetno nikoli ne bi vtaknili v pečico. Le zakaj bi jih potem puščali na armaturni plošči v avtu, kjer lahko v vročih poletnih dneh temperature sežejo tudi čez 70 stopinj? Najbolje je, da jih vselej vzamete s sabo, če ostanejo v avtu, pa jih pospravite v poseben etui, tega pa v predal za rokavice.


Kako uporabljati potovalno blazino

Potovalna blazina naj bi nam olajšala dolge ure vožnje, a se je z njo okoli vratu vedno težko namestiti tako, da bi sproščeno zadremali. Rešitev je v tem, da jo uporabljamo ravno nasprotno, da objema sprednji del vratu in ne zadnjega. Tako se bomo lahko z glavo nemoteno naslonili na naslonjalo, ko nam bo glava kinkala naprej, pa jo bo blazina zadržala.


Svetli prameni s pomočjo limone

Poletje brez limone je kot zima brez rokavic. Ne le da je nepogrešljiva v vseh osvežilnih pijačah, limona je uporabna tudi kot lepotilno sredstvo, saj povsem naravno posvetli lase. Če imate svetlejše lase, si lahko s pomočjo limone mimogrede pričarate pramene, ki so videti veliko bolj naravno kot tisti iz frizerskega salona, zanje pa ne zapravimo veliko denarja. Sveže iztisnjeni sok limone nanesite na mokre lase, pojdite na sonce in pustite delovati vsaj pol ure, preden si limono izperete z las. Če želite svetlejši odtenek, večkrat ponovite.

Preberite tudi: Je pevka Rihanna res predebela? Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Maska, ki je obnorela svet
Moda&Lepota
Maska, ki je obnorela svet
naslednji članek
Lepotne zapovedi Kim Kardashian West
Moda&Lepota
Lepotne zapovedi Kim Kardashian West
#nasazenazenska
nasazenazenska