Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Razpršite parfum tukaj - dišali boste veliko lepše in veliko dlje

18. 10. 2018; 02.00
Avtor: V. M.
ženska parfumi bela kodri

Veste, kam nanesti dišavo, da bo čim dlje obstojna? foto: Profimedia

Ženske si že stoletja nanašamo parfum na predel okoli vratu, a strokovnjak iz parfumskega podjetja razkriva, da obstajajo primernejša mesta, ki ojačajo in podaljšujejo obstojnost dišave.

Da bi parfum dlje časa oddajal prijeten vonj, ga je potrebno nanesti na tiste predele, ki oddajajo največ toplote. Točka, ki na telesu oddaja največ toplote je, ne boste verjeli, popek! ''Vsak del telesa, ki oddaja toploto, bo ojačal dišavo in podaljšal trajanje vonja, predel okoli popka nam zagotavlja natanko to,'' razkriva Steven Claisse, strokovnjak iz parfumskega podjetja Takasago.

Poiščite točke, na katerih si lahko izmerite srčni utrip. foto: Shutterstock

Poiščite točke, na katerih si lahko izmerite srčni utrip, tam bo vonj najbolj intenziven. Prav to je tudi razlog, da si parfum že od nekdaj nanašamo na zapestje in vrat. Classie še svetuje, da si ga lahko dame nanesete tudi na notranjo stran komolca, za koleno in celo na gležnje. Prijetno valovanje parfuma boste dosegli z nanosom na lase. Ko se boste gibali, bo za vami ostala prijetno dišeča sled.

Če ne boste pretiravali, kakopak. In prav pri uporabi parfumov je potrebno znati ohraniti pravo mero zmernosti. Zapomnite si, da je manj več in da lahko za seboj puščate neprijetno močan vonj, četudi vam ljubega parfuma ne zaznavate več …

Morda vas zanima tudi: Prava dišava za vsako astrološko znamenje

prejšnji članek
Zakaj bi morali prižgati svečo manj?
Zdravje
Zakaj bi morali prižgati svečo manj?
naslednji članek
Henrik osupnil z neverjetnim napredkom!
Svet slavnih
Henrik osupnil z neverjetnim napredkom!