Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Moderne mame imamo pomočnike: Prespani alarm

13. 9. 2017; 11.10
Avtor: Oglasno sporočilo
Electrolux gosp
Dan se je začel kaotično. Prespali smo alarm, zato je bilo vse skupaj še bolj hektično, kot je že navadno.

Ko sem starejšega sina Tilna pripeljala v šolo, smo seveda že krepko zamujali, zato sem se odločila, da ga pospremim v razred in ga opravičim. Ker sem v mislih mrzlično iskala sprejemljiv in verjeten razlog, sem šele po nekaj korakih ugotovila, da mlajši Jurček hodi nekoliko čudno, drugače kot običajno. Izkazalo se je, da mu je mož narobe obul čevlje. Ubogi revček!

Ker časa za pravilno nataknitev desnega in levega čevlja ni bilo, sem ga vzela v naročje in se podala po stopnicah v četrto nadstropje, kjer je Tilnov razred. Vsa zadihana sem potrkala na vrata, jih odprla in se že začenjala opravičevati, ko sem ugotovila, da v razredu ni nikogar. Seveda v naglici nisem pomislila na to, da je danes torek in da ima Tilen na ta dan prvo uro športno vzgojo. Ker Jurčka res nisem želela nositi še po stopnicah navzdol (navsezadnje nisem več najmlajša, sinko pa je vsak dan težji), sem ga najprej preobula, nato pa smo se družno podali do telovadnice. Tilna, ki je bil seveda brez telovadne opreme, sem pospremila v telovadnico, učitelju pa se opravičila za zamudo in mu obljubila, da bomo konec tedna preživeli aktivno.

Pri Jurčku je šlo bolj gladko. Ko sem končno prišla v službo, se mi je že malo mudilo na sestanek. Ker brez kave ne morem, sem najprej šla do avtomata. Medtem ko se je kuhala, sem pogledala na uro in navdušeno ugotovila, da jo bom lahko spila v precejšnjem miru. Kako sem se motila! Plastični lonček sem namreč prijela tako nerodno, da sem se polila. Odhitela sem v toaletne prostore, ko sem se pogledala v ogledalo, pa sem zgroženo ugotovila, da nimam samo kavnega madeža, ampak tudi madež, ki so mi ga pustili Jurčkovi čevlji. Res sem izbrala odličen dan za belo srajco! Na srečo imam v pisarni jopico, ki je povsem skrila madeže. V službi je nato vse potekalo razmeroma mirno.

Dokler se nisem okoli 16. ure spomnila, da sem zjutraj pozabila vključiti pomivalni stroj. V upanju, da je že doma, sem poklicala moža. Bil je. Oddahnila sem si. Ko pridem iz službe, je namreč zadnja stvar, ki si jo želim, pomivanje posode. Po koncu delovnega dne sem šla najprej v trgovino po živila, nato pa po otroka in domov. Po zaslugi Electroluxove tehnologije AirDry je bila posoda že suha, zaradi mehanizma za dvigovanje ComfortLift®, ki spodnjo košaro dvigne proti meni, pa tudi hitro (in neboleče) zložena ven. Le kaj bi brez mojega pomivalnega stroja? 

Pomivalni stroj ComfortLift® povsem spremeni vsakodnevno izkušnjo polnjenja in praznjenja vašega stroja. To je prvi stroj, ki omogoča enostavnejši dostop do vse vaše posode; z novim edinstvenim mehanizmom lahko nežno dvignete spodnjo košaro k sebi. Electroluxova najnovejša inovacija na področju pomivanja posode je tako preprosta in udobna, da se boste kmalu spraševali, kako vam je kdaj uspelo kaj narediti brez nje, naj gre za čiščenje ostankov zabave ali nalaganje skledic, ki vsako jutro ostanejo po zajtrku. Z edinstvenim mehanizmom lahko nežno in brez napora dvignete spodnjo košaro k sebi, tako da je ta na udobni delovni višini. Nato lahko samo v nekaj trenutkih posodo zložite in košaro nežno, z enim enostavnim gibom potisnete spet na prvotno mesto. Več na http://www.electrolux.si/Electrolux/promocije/ComfortLift1/.

prejšnji članek
Poglejte, kako ljubka je hči Natalije Kolšek!
Svet slavnih
Poglejte, kako ljubka je hči Natalije Kolšek!
naslednji članek
Ste že videli, kakšno zadnjico ima Maja?
Svet slavnih
Ste že videli, kakšno zadnjico ima Maja?