900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Korak do sreče: Sodelujte in osvojite 300 €

19. 3. 2018; 09.04
Avtor: Oglasno sporočilo
Deichmann_PR_4624

foto: Promocijski material

Še veste, s kakšnimi čevlji ste šli pred oltar? V porodnišnico? Se spomnite tistih, ki so vas krvavo ožulili, a ste kljub temu z njimi dosegli želeni hrib?

Ni pomembno, za kakšne čevlje gre: fine sandale, ponošene teniške copate ali tople škornje. Vsak par je drugačen, pa vendarle nosi svojo zgodbo. Z izbranimi čevlji korakate ne samo skozi vsakdanje dogodke, zjutraj v službo, popoldan v trgovino in zvečer na obisk k prijateljici, spremljajo vas tudi, ko so koraki posebni, veliki, takšni, ki si jih zapomnite za vedno. Ja, to so zgodbe, ki jih pišejo čevlji in v akciji »Korak do sreče« vam bomo predstavili prav takšne življenjske prelomnice, ki se jih ob mislih na svoje čevlje spominjajo znani Slovenci. K sodelovanju v akciji pa vabimo tudi vas, drage bralke in bralci. Pošljite nam svoje izvirne zgodbe korakov do sreče in morda boste ravno vi tisti, ki jih bo naš partner Deichmann bogato nagradil.

foto: Promocijski material


Sodelujte tudi vi!

Verjamemo, da imate tudi vi svoje zabavne zgodbe in dogodivščine, povezane s čevlji. Zato vas vabimo, da se opogumite in z nami delite anekdote, kako in s kakšnimi čevlji ste zakorakali v srečo. Najboljše bomo objavili v revijah Zarja, Zvezde in Maja ter na spletnih straneh Svet24 in Njena.si, na omenjenih spletnih straneh pa boste za prispele zgodbe lahko tudi glasovali.

Vsi sodelujoči v akciji (ne glede na to, ali boste z nami delili zgodbo ali pa za zmagovalno samo glasovali), boste sodelovali v nagradni igri »Korak do sreče z Deichmannom«, kjer se boste potegovali za bogate nagrade:

2 x bon za obutev Deichmann v vrednosti 300 EUR
3 x bon za masažo stopal
5 x bon za obutev Deichmann v vrednosti 40 EUR

Nagrade bomo ob koncu akcije nagrajencem predali v eni od Deichmannovih prodajaln, kjer pa si tudi vsi ostali lahko izberete obutev za vsako priložnost.

Vaše zgodbe pričakujemo na naslovu Media24, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana-Polje, s pripisom »za akcijo Korak do sreče«. Pošljete pa nam jih lahko tudi preko elektronske pošte korakdosrece@media24.si, in sicer najkasneje do 3. aprila 2018.

Oriana Girotto foto: POP TV

Oriana Girotto v petkah tudi teče

"Nikamor brez visokih pet,"se zasmeje Oriana Girotto, saj je znana njena ljubezen do visokih petk. Superge je nosila le takrat, ko je rodila in nabirala dolge kilometre z vozičkom, sicer pa pravi, da jo boste redko srečali brez visokih pet, tudi na najbolj navaden dan si jih obuje. Doma nima cele zbirke, le nekaj kosov, ki pa so ji izredno všeč in ki jih zaradi kvalitetnega kopita lahko obuje kadarkoli in z njimi tudi teče.

foto: Osebni arhiv

Nena Nevenka Muršič v salonarjih na vrhu Triglava

Ko kupite nov par čevljev, dišečih, čistih in brez prask, se začnejo pisati nove zgodbe, novi koraki. Nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Big Brother in lastnica salona za oblikovanje nohtov Nena Nevenka Muršič anekdote, povezane s čevlji, kar stresa iz rokava, za elegantne salonarje pa je pripravljena tudi marsikdaj stisniti zobe. Na čevlje s peto je celo tako zelo navezana, da jih je na poti na Triglav nesla s seboj v nahrbtniku. Za rojstni dan si je namreč zaželela, da bi se z njimi fotografirala na najvišji slovenski gori. "Sem velika ljubiteljica čevljev, ki se vedno lepo ujemajo z oblačili. Prisegam na elegantne čevlje z visoko peto. Kako zelo jih obožujem, sem dokazala že s tem, ko sem se z njimi fotografirala ob Aljaževem stolpu na vrhu Triglava. Prinesla sem jih seveda v nahrbtniku, da ne bo pomote. Žal pa v salonarjih ne zdržim prav dolgo. Čaka me namreč operacija palca na nogi. Zgodilo se mi je že, da so me noge po dolgem večeru tako bolele, da sem se ob odhodu sezula, vozila bosa ter šla sredi zime iz garaže do stanovanja bosa. Ženske smo velikokrat pripravljene na račun lepote in elegance marsikaj potrpeti.

prejšnji članek
Jasna osupla nad Katayinim oprsjem
Svet slavnih
Jasna osupla nad Katayinim oprsjem
naslednji članek
Henrik dobil še eno priložnost v šovu The Biggest Loser?
Svet slavnih
Henrik dobil še eno priložnost v šovu The Biggest Loser?