900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Negujte svojo edinstvenost z izdelki Dr. Hauschka

18. 6. 2018; 01.37
Avtor: Oglasno sporočilo
DrHauschka-MakeUp-PortraitAnne-Slide01
Ob 50. obletnici izdelkov za nego kože, poznanih pod imenom Dr. Hauschka, je luč sveta po dolgoletnih raziskavah, upoštevanju najstrožjih farmacevtskih standardov in sodobnih trendov ličenja, ugledala nova 100 % naravna in eko certificirana linija ličil.

Kozmetična linija Dr. Hauschka že petdeset let navdušuje z naravnimi izdelki, ki poudarjajo lep videz in obenem negujejo kožo. 

Vsi izdelki so namreč sestavljeni iz dragocenih rastlinskih olj, voskov, izvlečkov in naravnih mineralnih pigmentov, obenem pa ne vsebujejo sintetičnih dišav, konzervansov, mineralnih olj, silikonov in polietilen-glikola (PEG).

Na ta način pripomorejo k negi kože, ob tem pa še vedno poudarjajo tako vašo notranjo kot tudi zunanjo lepoto ter individualnost.

50. obletnica Dr. Hauschke razveseljuje z novo kolekcijo ličil

Ne zamudite edinstvene priložnosti za nakup nove kolekcije izdelkov, ki so jo kar šest let testirali različni specialisti, upoštevajoč najstrožje farmacevtske standarde in določila. Ob tem pa seveda niso pozabili na trende sodobnega ličenja in nastala je kolekcija ličil, ki bo z naborom barv in tekstur navdihnila prav vsakega.

Izdelki so 100 % certificirano naravni in kot taki poskrbijo za kakovostno nego kože, obenem pa ji zagotavljajo tudi naravno zaščito pred zunanjimi pojavi. Poleg negovalnih rastlinskih masel, voskov in olj, vsebujejo tudi skrbno izbrane izvlečke zdravilnih rastlin, ki aktivno spodbujajo naravne funkcije kože.

Nova linija ličil vsebuje izvlečke ranjaka, ki aktivira obnovitvene procese kože, hkrati pa poskrbi za sinergično delovanje vseh učinkovin. Poleg tega so pri Dr. Hauschki vključili tudi dragocene izvlečke vrtnice, ognjiča, žajblja in hamamelisa, pa tudi prah čiste svile – kot osnovo pudrov in senčil za veke. Vsi izdelki so dermatološko in oftamološko testirani, zato so primerni tudi za ličenje zelo občutljive kože in predelov okoli oči.

Znova in znova odkrijte lastno lepoto, preizkusite odtenke in se glede na vaše razpoloženje igrajte z različnimi možnostmi

Pokažite svojo individualnost tudi navzven z izdelki Dr. Hauschka. Spoznajte in preizkusite izdelke iz linij za ten, oči in ustnice ter s posebnim naborom izdelkov za oči poudarite svojo individualnost. Izbirate lahko med senčili, črtali, tuši in maskarami.

Inspiracija v vseh barvah in teksturah! 

Safir in žad, lapis lazuli in alabaster. Svilnata tekstura senčil za veke Dr. Hauschka naravno poudari katero koli barvo oči. Različni barvni trii združujejo tri usklajene barvne odtenke. Poleg tega lahko glede na razpoloženje in priložnost uporabljate posamezne barvne poudarke. Velika izbira barvnih odtenkov ponuja možnost za igro z barvami in teksturami. Preizkusite svetle ali temne odtenke, tople ali hladne, svetleče ali matirane. 

Harmonično gladke prehode ustvarite s pomočjo črtala za oči z aplikatorjem, ki bo poudaril vašo obliko oči in ki vsebuje plemenit vosek kutine in karnaube.

Za popoln zaključek poskrbijo maskare, ki poleg intenzivnih barv nudijo tudi posebno nego. Skrbno sestavljene recepture nežno obdajajo, ščitijo in krepijo vsako posamezno trepalnico.

Več o ličilih Dr. Hauschka, s katerimi boste lahko izrazili sebe kot osebnost in poudarili svojo individualnost, hkrati pa poskrbeli za nego kože preverite tukaj.

prejšnji članek
Je vaš partner sploh srečen?
Zdravje
Je vaš partner sploh srečen?
naslednji članek
Tedenski numeroskop: Ste najboljša izvedba sebe?
Zdravje
Tedenski numeroskop: Ste najboljša izvedba sebe?