Aleksander Lukašenko
Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod premestil več bataljonov

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

To je razlog, da za Joelom niso tekle solze

13. 10. 2018; 08.27
Avtor: V. M.
joel

Zmaga ni bila na njegovi strani. foto: POP TV

Bitko za 50 tisoč evrov je zapustil eden najbolj priljubljenih tekmovalcev letošnje Kmetije. A medtem ko smo bili v preteklem tednu priča navalu čustev, so se tokrat urini kazalci pred in po bitki odvili v precej bolj mirnem vzdušju.

Joela je zmaga v prvem dvoboju napolnila s samozavestjo in pregnala strah pred neznanim. A kljub temu, da je s pokončno glavo stopil v areno in se neobremenjeno lotil bitke, spretnost in sreča žal nista bila na njegovi strani. Zmago je namreč slavil Franc, ki si je z izjemno gibčnostjo in spretnostjo prislužil spoštovanje marsikaterega gledalca.

Smo pa lahko pred malimi zasloni opazili tudi precej veliko spremembo. Tokrat družina ni bila tako enoznačno naklonjena Joelu kot prejšnjič, ko so že večer pred bitko tekle solze, v areno so prišli opremljeni z Joelovo podobo, za srečo pa so poskrbeli tudi z molitvami. Da se je naklonjenost do zabavnega in priljubljenega tekmovalca nekoliko ohladila, gre pripisati zavedanju, da je njegova vrednost na posestvu znatno manjša v primerjavi z znanjem in delovnimi rokami najstarejšega tekmovalca. Večina se namreč zaveda, da bi z izgubo Franca izgubili zelo delavnega človeka z veliko koristnega znanja. Saj veste, za izvedbo del na posestvu je potrebno mnogo več kot zvrhana mera smeha in dobre volje ...

In tako je Joel zapustil posestvo in se misleč, da se vrača v objem družine, takole poslovil od tekmovalcev: "Sem sproščen, ne bo drame. Rad bi se vsem zahvali, bilo je super, ne se kregat, denar je denar, prijatelji so pa prijatelji. Hvala vsem za podporo. V vsaki družini se kregajo, to je normalno, naloge so važne, stopite skupaj, pa pogovor, pogovor."

No, a Joela bomo še videli na malih zaslonih, ponj so namreč prišli povratniki …

Franc je pokazal neverjetno hitrost in spretnost.

Franc je pokazal neverjetno hitrost in spretnost. foto: POP TV

prejšnji članek
Špela Močnik sveže zaljubljena!
Svet slavnih
Špela Močnik sveže zaljubljena!
naslednji članek
Princesa na svoji poroki pokazala veliko brazgotino
Svet slavnih
Princesa na svoji poroki pokazala veliko brazgotino