Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Šampon ni vedno samoumeven

12. 5. 2019; 10.30
Avtor: B.P.
Dogodek Skupaj z vami pomagamo družinam v stiski (3)

Ana Lukner; Aleksandar Angelov; Manja Plešnar; Anita Penić Knep foto: PR

Mercator, Henkel in Anina zvezdica skupaj za družine v stiski
Ko pomislite na dobrodelno organizaciji je Anina zvezdica zagotovo na vrhu lestvice. Upravičeno, saj s svojim delovanjem že vrsto let požrtvovalno pomaga družinam v stiski tako, da jim daruje materialne dobrine, ki si jih sami ne morejo privoščiti. In tako je te prve majske mesece zaznamovala nova dobrodelna akcija, katere pobudnika sta Henkel Slovenija in Mercator, ki ob nakupu dveh izdelkov Schauma tretjega podarita dobrodelni organizaciji Anina Zvezdica in s tem pomagata družinam v stiski, ki so pod njenim okriljem.

Ana Lukner; Aleksandar Angelov, key account manager Henkel Slovenija; Manja Plešnar, voditeljica; Anita Penić Knep, vodja managementa ključnih kupcev v Henkel Slovenija foto: PR

Kot je povedala ustanoviteljica Anine zvezdice in njena gonilna sila, Ana Lukner, je težko verjeti, a v resnici se kozmetičnih izdelkov posamezniki, ki so v stiski, najbolj razveselijo, saj so to artikli, ki so na zadnjem mestu na seznamu potrebščin, ki si jih lahko privoščijo. Izdelka, kot je šampon, ki se nam zdi samoumeven, si marsikatera družina le stežka privošči, da drugih higienskih potrebščin niti ne omenjamo. ‘’Pri svojem delu sodelujemo tudi z zdravstvenimi ustanovami, katerim poklanjamo higienske potrebščine, saj kot nam povedo medicinske sestre, se pogosto zgodi, da bolniki pridejo na bolnišnično zdravljenje, a s seboj nimajo torbice z najnujnejšimi negovalnimi pripomočki,’’ pripoveduje Ana Lukner, ki je s pomočjo številnih prostovoljcev v zadnjih letih pomagala več tisočim slovenskim družinam.

Lepa nosečka Ana Lukner Roljič pravi, da se slab mesec pred porodom odlično počuti in dela naprej foto: Mediaspeed

Doslej so skupaj pripravili celo vrsto akcij z namenom zbiranja sredstev, bodisi za nakup osnovnih življenjskih potrebščin, bodisi za poletna in zimska letovanja otrok iz socialno ogroženih družin, ki si tega ne morejo privoščiti. Henkel Slovenija in Mercator sta ponosna partnerja te plemenite akcije: ‘’Že vrsto let spremljamo delovanje organizacij, ki nesebično skrbijo za tiste, ki pomoč najbolj potrebujejo. Mercator je naš dolgoletni partner s katerim smo se odločili vstopiti v ta projekt in izkazati podporo družinam pod okriljem Anine zvezdice, ki v Sloveniji pomaga številnim ljudem v stiski. Zavedamo se, da gre s pomočjo tovrstnih akcij pomoč v prave roke, zato smo na naše sodelovanje izjemno ponosni,“ je povedala Anita Penić Knep, vodja managementa ključnih kupcev v Henkel Slovenija. Ana Lukner pa dodaja: ‘’Zelo sem ponosna na naše sodelovanje s Schaumo, Mercatorjem in vsemi sodelujočimi zvezdicami, saj skupaj pomagamo družinam iz cele Slovenije na pravzaprav zelo preprost in transparenten način. Vedno pravim, da pomagati pomeni zares živeti in ni lepšega občutka, kot pomagati družini in v zameno prejeti objem ter nasmeh. Verjamem, da skupaj lahko resnično veliko pomagamo, spremenimo na bolje ter predvsem ustvarjamo gibanje pravih vrednot in ljubezni, kar je tudi glavno vodilo Anine zvezdice. Hvala vsem za sodelovanje in odprto srce“.

Dogodek Skupaj z vami pomagamo družinam v stiski foto: PR

Poleg pomoči socialno ogroženim posameznikom, med katerimi je vsako leto več starejših, in družinam, Anina zvezdica organizira tudi različnih delavnice za otroke ter zbira sredstva za nakup osnovnih šolskih potrebščin.
Prodajna akcija Skupaj z vami pomagajmo družinam v stiski, ki bo trajala do konca julija, je lahko uspešna le z vašo pomočjo, zato ob naslednjem nakupu šampona ali gela za tuširanje Schauma pomislite, kako boste s tem razveselili nekoga, ki si te izdelke lahko le redko privošči. Izdelki Schauma bodo ob zaključku akcije šli v roke družinam v stiski.
prejšnji članek
Dnevni horoskop: Nikar ne bodite žalostni
Horoskop
Dnevni horoskop: Nikar ne bodite žalostni
naslednji članek
Skriti aduti srednjih otrok
Zdravje
Skriti aduti srednjih otrok