Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Najboljša hitra pomoč: Medeni piling

11. 12. 2020; 04.00
Avtor: J.K.
medeni piling

Medeni piling foto: Profimedia

Se tudi vam v zimskih mesecih na obrazu pojavijo nevšečnosti s suho kožo? Za vas imamo super nasvet, kako si pomagati pri luščeči se koži.

Vas pesti videz hrapave in luskaste kože na čelu in predelu med obrvmi? Po nanosu pudra so posledice suhe kože še opaznejše, obarvani koščki odmrlih celic, ki zacvetijo na povrhnjici pa ponujajo vse prej kot zdrav in privlačen videz. Za hitro pomoč in takojšen učinek si lahko pomagate z nežnim medenim pilingom.

Priprava je preprosta: žlico domačega medu dobro zmešajte z žlico sladkorja, nato pa zmes nežno vtrite na očiščeno kožo. Z blazinicami nežno podrgnite po suhih predelih, da bodo drobna sladkorna zrnca odstranila odmrle celice. Meden pripravek lahko pustite na obrazu še nekaj minut, nato pa sladko snov sperite z obilico mlačne vode. Učinek bo takojšen, med namreč izjemno hitro navlaži in nahrani problematična področja. Postopek lahko ponovite večkrat na teden, pazite le, da boste pri izvajanju pilinga izjemno nežni – v nasprotnem primeru lahko s sladkornimi zrnci povrhnjico poškodujete.

prejšnji članek
Hitro in učinkovito razkužite površine  in se zaščitite pred  koronavirusom SARS-CoV-2
Zdravje
Hitro in učinkovito razkužite površine in se zaščitite pred koronavirusom SARS-CoV-2
naslednji članek
Zlata kolekcija ob zlatem jubileju!
Moda&Lepota
Zlata kolekcija ob zlatem jubileju!