hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

CERAVE – končno s Sloveniji! Svetovno priljubljena dermokozmetika CERAVE zdaj na voljo tudi v lekarnah v Sloveniji

25. 2. 2021; 11.30
Avtor: Oglasno sporočilo

foto: Promocijski material

Izdelke CeraVe za nego suhe in občutljive kože že vrsto let priporočajo vplivne lepotne revije in vplivneži po vsem svetu, od februarja letos pa jih lahko najdete na policah pooblaščenih lekarn pri nas. Za znamko se skrivajo imena vodilnih ameriških dermatoloških strokovnjakov, ključna sestavina njihovih revolucionarnih izdelkov pa so ceramidi – molekule lipidov, ki se, zaradi revolucionarne tehnologije MVE®, počasi sproščajo v površinskih plasteh kože, krepijo njeno naravno pregrado ter obnavljajo vlago in sijaj.

CeraVe, ena vodilnih znamk na področju nege obraza in telesa v Združenih državah Amerike in ena najhitreje rastočih blagovnih znamk dermokozmetike v svetovnih merilih, je bila ta teden uradno predstavljena na regijskem spletnem dogodku (ogled dogodka je možen z vnosom gesla ceramidi). CeraVe je končno na voljo v Sloveniji, hkrati pa tudi na drugih regijskih trgih – na Hrvaškem, v Srbiji ter Bosni in Hercegovini.

Znamko je leta 2005 ustanovila skupina ameriških dermatoloških strokovnjakov. V naslednjih letih so izdelki CeraVe postajali čedalje bolj priljubljeni ter so pridobili milijone privržencev v ZDA in po vsem svetu. Več o medicinski podlagi in učinkovitosti izdelkov CeraVe je na regijskem dogodku povedal John Reed, General Manager US & Global CeraVe Skincare:

»Znamka je nastala v sodelovanju z dermatologi z namenom ponujanja rešitve za probleme kožne pregrade. Ne glede na to, ali gre za ekcem, suho kožo ali kožo, nagnjeno k aknam, govorimo o primerih, ko je ravnovesje kožne pregrade porušeno, ceramidi pa so ključen sestavni del lipidne membrane kože«, je poudaril.

V iskanju edinstvene rešitve, ki bo pomagala osebam z različnimi težavami s kožo, so ustvarjalci znamke CeraVe temeljili na uporabi ceramidov in napredne tehnologije MVE®, »ki s skupnimi močmi kožno pregrado povrneta v ravnovesje«, je pojasnil Reed.

Prisotne je nagovoril tudi Kristijan Božić, direktor marketinga za znamki CeraVe in La Roche-Posay:

»Posebnost znamke CeraVe je, da sloni na trdnem dermatološkem ozadju. Razvili so jo dermatologi v sodelovanju z dermatologi«, je dejal Božićin dodal,da sta njeni pomembni lastnosti »izjemna učinkovitost in cenovna dostopnost v primerjavi z drugimi dermokozmetičnimi znamkami.« Zato verjame, da bo CeraVe »dosegel velik uspeh v Sloveniji in drugih državah regije.«

Izdelke CeraVe prepoznamo tudi po odličnih nemastnih teksturah, znamka pa je edinstvena tudi po tem, da ima edina na svetu ponudbo, ki v celoti sloni na ceramidih.

CERAMIDI IN REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA MVE®

Ste vedeli, da je osnova zdrave kože ravno zdrava in ohranjena kožna pregrada? Pregrada v koži ohranja osnovna hranila, kot so voda, beljakovine in lipidi, hkrati pa preprečuje, da bi bakterije in različni alergeni predrli v naše telo.

Zelo pomembno je, da smo do svoje kože in njenih potreb odgovorni, še posebej, če upoštevamo dejstvo, da lahko geni, številni zunanji dejavniki in celo življenjski slog prispevajo k porušenju ravnovesja kožne pregrade. Nevarni dejavniki so tudi pretirano izpostavljanje soncu, nezadosten dnevni vnos vode in neustrezna izbira negovalnih izdelkov.

Ko se ravnovesje kožne pregrade enkrat poruši, je kožo težje vrniti v začetno stanje, zato so tukaj izdelki, ki pomagajo obnoviti hranilne in zaščitne snovi v površinskih plasteh kože. Najboljša izbira v takih primerih so izdelki na osnovi ceramidov, naravnih molekul lipidov, ki so skupaj s holesterolom in maščobnimi kislinami odgovorne za vlago in odpornost naše kože. Izguba ceramidov vodi do suhe kože, zmanjšanega tonusa in zmanjšane elastičnosti.

Izdelki CeraVe zagotavljajo obnovo ceramidov. Molekule lipidov so v izdelke »vgrajene« s pomočjo tehnologije MVE®, ki omogoča podaljšan učinek. Zaradi te revolucionarne tehnologije se hranila v izdelkih CeraVe sproščajo v kožo kar 48 ur, delček po delček.

CERAVE – ZAŠČITNIK OBČUTLJIVE IN SUHE KOŽE

Za CeraVe je manj več! Celotna linija izdelkov ne vsebuje dišav ali parabenov, hkrati je alergološko testirana in nekomedogena. Zato je primerna za vse tipe kože, saj preprečuje tudi težave, ki nastanejo zaradi zamašenih por, ki se lahko pojavijo zaradi dolgotrajne uporabe neustreznih izdelkov.

Izdelki CeraVe lahko poleg ceramidov vsebujejo tudi hialuronsko kislino, glicerin, holesterol in niacinamid (vitamin B3), ki pomirja kožo.

Za CeraVe je značilna tudi mehka, elegantna, svilnata tekstura, ki izboljša izkušnjo nege kože in spodbudi uporabnika/-co, da jo pogosteje uporablja.

Na slovenski trg prihaja osem izdelkov CeraVe ki so lahko del dnevne in nočne rutine čiščenja ter nege obraza in telesa.

Med njimi sta peneči čistilni gel in vlažilna čistilna emulzija ki ju priporočamo osebam s suho in občutljivo kožo. Poleg krem za roke in obraz, je v ponudbi v lekarnah tudi obnovitvena krema za stopala.

Izdelka, ki sta namenjena izključno negi telesa, sta vlažilna krema in vlažilni losjon– dve prodajni uspešnici, ki dodatno vlažita kožo ter jo delata sijočo in zdravo 24 ur.

Znamka CeraVe je bila razvita v sodelovanju z dermatologi, njeno poslanstvo pa je obnavljati in vzdrževati kožno pregrado žensk in moških z učinkovitostjo, varnostjo, skladnostjo in dostopnostjo.

CeraVe, izdelki ene najhitreje rastočih blagovnih znamk dermokozmetike na svetu, so že na voljo v izbranih partnerskih lekarnah po Sloveniji in pri lokalnih spletnih partnerjih. Spremljajte nas na družbenih omrežjih;

Instagram: @ceraveslovenija.

Nega telesa: Moisturizing Lotion/vlažilni losjon 236 ml, priporočena informativna cena: 11,23 EUR Moisturizing Lotion/vlažilni losjon 473 ml, priporočena informativna cena: 13 67 EUR Moisturizing cream/vlažilna krema 177 ml, priporočena informativna cena: 9,75 EUR Moisturizing cream/vlažilna krema 340 ml, priporočena informativna cena: 13,67 EUR

Nega obraza: AM Facial Moisturizing Lotion/vlažilna nega za obraz ZF25 52 ml, priporočena informativna cena: 12,20 EURPM Facial Moisturizing Lotion/vlažilna nega za obraz 52 ml, priporočena informativna cena: 12,20 EUR

Čiščenje obraza: Hydrating Cleanser/vlažilna čistilna emulzija 236 ml, priporočena informativna cena: 7,80 EUR Hydrating Cleanser/ vlažilna čistilna emulzija 473 ml, priporočena informativna cena: 10,74 EUR Foaming Cleanse/peneči čistilni gel 236 ml, priporočena informativna cena: 9,28 EUR Foaming Cleanser/peneči čistilni gel 473 ml, priporočena informativna cena: 13,16 EUR

Nega rok in stopal: Reparative Hand Cream/obnovitvena krema za roke 50 ml, priporočena informativna cena: 4,88 EUR SA Renewing Foot Cream/SA obnovitvena krema za stopala 88 ml, priporočena informativna cena: 8,29 EUR

Izdelke lahko kupite v izbranih fizičnih in naslednjih spletnih lekarnah: Lekarnar, Lekarne Ljubljana in Lekarna Mačkovec.  

prejšnji članek
Alenka Husić blestela v zlati obleki
Svet slavnih
Alenka Husić blestela v zlati obleki
naslednji članek
Martina po snemanju v šov Ljubezen na vasi, sledila je tragedija
Resničnostni šovi
Martina po snemanju v šov Ljubezen na vasi, sledila je tragedija