Severina in Nikolina Pišek Svet24.si

Nikolina Pišek odkrila, zakaj sta se s Severino ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 8. maja

pahor vojska vojaki bobo Reporter.si

Bi lahko Pahor postal generalni sekretar Nata? Na ...

igor zorčič Svet24.si

Poslanci še ne bodo odločali o Zorčičevi ...

20140310-00511851 Necenzurirano

S krajo identitete si je izplačeval dividende ...

Profimedia Princesa Charlotte Odkrito.si

Požvižga se na kraljeva pravila obnašanja

Irena in Božo Njena.si

MasterChef: iz ozadja presenetila Irena in Božo

Oblikuj postavo in izgubi centimetre  na profesionalen način!
| Oglasno sporočilo

Oblikuj postavo in izgubi centimetre na profesionalen način!

Afrodita Professional predstavlja novost: 3 profesionalne pomočnike pri oblikovanju postave; z višjimi koncentracijami aktivnih sestavin, močnejšim delovanjem in odličnimi rezultati za zmanjšanje maščobnih blazinic, opaznosti celulita in opazno učvrstitev kože.

3 profesionalne rešitve so odslej na voljo tudi ZATE in ne zgolj za profesionalno uporabo v salonih: FAT BURNING Anticelulitna krema z grelnim učinkom za zmanjšanje obsega & maščobnih blazinic, BODY SLIMMING Anticelulitni gel s hladilnim učinkom za zmanjšan videz pomarančne kože in BODY SHAPING Čudežna krema za oblikovanje in učvrstitev.

AFRODITIN RECEPT ZA NAJBOLJŠE REZULTATE: Svetujemo kombinirano uporabo vseh 3 izdelkov, saj prav kombiniranje grelnega in hladilnega učinka ter večerna učvrstitvena nega v sinergiji prinašajo odlične rezultate. To pomeni, da oba anticelulitna izdelka uporabljate izmenično, prvi dan grelni izdelek, naslednji dan hladilni izdelek: Vsak večer po osvežitvi pod prho pa si privoščite čudežno kremo za oblikovanje in učvrstitev.

Izdelki so voljo izključno v spletni prodajalni webshop.afroditacosmetics.com in prodajalnah Kozmetike Afrodita (Ljubljana, Rogaška Slatina).