GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Oblikuj postavo in izgubi centimetre na profesionalen način!

21. 4. 2021; 08.00
Avtor: Oglasno sporočilo
Afrodita Professional predstavlja novost: 3 profesionalne pomočnike pri oblikovanju postave; z višjimi koncentracijami aktivnih sestavin, močnejšim delovanjem in odličnimi rezultati za zmanjšanje maščobnih blazinic, opaznosti celulita in opazno učvrstitev kože.

3 profesionalne rešitve so odslej na voljo tudi ZATE in ne zgolj za profesionalno uporabo v salonih: FAT BURNING Anticelulitna krema z grelnim učinkom za zmanjšanje obsega & maščobnih blazinic, BODY SLIMMING Anticelulitni gel s hladilnim učinkom za zmanjšan videz pomarančne kože in BODY SHAPING Čudežna krema za oblikovanje in učvrstitev.

AFRODITIN RECEPT ZA NAJBOLJŠE REZULTATE: Svetujemo kombinirano uporabo vseh 3 izdelkov, saj prav kombiniranje grelnega in hladilnega učinka ter večerna učvrstitvena nega v sinergiji prinašajo odlične rezultate. To pomeni, da oba anticelulitna izdelka uporabljate izmenično, prvi dan grelni izdelek, naslednji dan hladilni izdelek: Vsak večer po osvežitvi pod prho pa si privoščite čudežno kremo za oblikovanje in učvrstitev.

Izdelki so voljo izključno v spletni prodajalni webshop.afroditacosmetics.com in prodajalnah Kozmetike Afrodita (Ljubljana, Rogaška Slatina).

prejšnji članek
MasterChef: To je Adama izoblikovalo v dobrega človeka
Resničnostni šovi
MasterChef: To je Adama izoblikovalo v dobrega človeka
naslednji članek
Ima Hana Rodić novega fanta?
Svet slavnih
Ima Hana Rodić novega fanta?