cepljenje, krško, množično-cepljenje Svet24.si

Vlada z ukrepi za pospešitev cepljenja: večje ...

sveče Svet24.si

Upanje je ugasnilo že pred dnevi, zdaj se je ...

borut pahor pl1 Reporter.si

Z Janšo se ne sovraživa: predsednik države ...

edvard kadic Svet24.si

Promocija cepljenja: kaj smo dobili za 11.500 ...

20200923-01026932 Necenzurirano

Koliko milijonov za blato in koliko za Vizjakove ...

Mujo Wikipedia Odkrito.si

Mujo iz Beograda - najstarejši aligator na svetu

Alberto Sanchez Gomez Španska policija Odkrito.si

GROZLJIVO! Pojedel je lastno mater

Dedoles predstavlja posebno inovacijo: Kopalke iz reciklirane plastike
| Oglasno sporočilo

Dedoles predstavlja posebno inovacijo: Kopalke iz reciklirane plastike

Dedoles je znan po svojih barvitih oblačilih in dodatkih z različnimi zabavnimi motivi, ki te bodo zagotovo razvedrili tudi na najbolj turoben dan. Hkrati se podjetje zaveda svoje družbene odgovornosti in počne vse, kar lahko, da zmanjša svoj vpliv na okolje. Tokrat so Dedolesovi oblikovalci pripravili otroške, ženske in moške kopalke iz recikliranih plastičnih steklenic. Poleg tega, da je okolju prijazna, je poletna kolekcija polna sijočih barv in zabavnih motivov.

Okolju prijazne kopalke

Si lahko predstavljaš poletje brez modnih kopalk? Verjetno ne. Zaradi novih drznih motivov bo tvoje srce poskočilo, saj ne boš vedel/-a, katerega izbrati. Poleg dejstva, da se kolekciji kopalk resnično ne moreš upreti, v proizvodnem postopku pri Dedolesu niso obremenjevali okolja. Odpadni material je dobesedno dobil drugo priložnost. Pri izdelavi so uporabili vlakna iz recikliranih plastičnih steklenic, vse kopalke pa imajo tudi potrdilo Global Recycled Standard. Tvoje nove kopalke ti bodo zagotovile popolno udobje pri nošenju in bodo zaradi barvitih motivov nedvomno pritegnile pozornost vsakega mimoidočega.

Nove japonke in natikači za poletno sezono

Živahni natikači in japonke za plažo so velika uspešnica. Barvita obutev za plažo je primerna za vroče poletne dni ob bazenu ali na plaži, a je tudi dovolj udobna za nošenje doma ali na sprehodu. So ti všeč limone, račke, psi, mačke ali kokosi? Od zdaj naprej lahko na poletnih čevljih nosiš vse svoje priljubljene motive. Vsak natikač in vsaka japonka v paru sta drugačna, a skupaj sta popoln par. Igrivi natikači so na voljo v velikostih od 30 do 46, japonke za plažo pa v velikostih od 36 do 45.

Ne odhajaj brez brisače za plažo

Poletje je sezona sonca in idealen čas za zabavo ob vodi. Ne glede na to, ali načrtuješ, da boš na soncu užival/-a na čudoviti plaži, ob bazenu ali v parku, verjetno potrebuješ brisačo za plažo. Brisača za plažo ti je v veliko pomoč. Z njo se lahko posušiš po plavanju ali se zaviješ v udoben material, če ti je nekoliko hladno. Novi izvirni motivi so bili ustvarjeni za vse ljubitelje poletja ter so polni motivov in barv, povezanih s poletjem. Na voljo so v dveh različnih oblikah - klasični pravokotni in okrogli. Katera te je osvojila?

Več kosov iz poletne kolekcije: www.dedoles.si