Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Trend obutve, ki ga morate nositi!

27. 9. 2021; 09.30
Avtor: Oglasno sporočilo
naslovna_obr
Obutev s platformo se je to jesen vrnila kot eden od trendov, ki ga ne smete spregledati. Sploh, če pri izbiri čevljev na prvem mestu prisegate na udobje in uporabnost.

Platforma podplati se v modo in iz nje vračajo že desetletja, zlato dobo so čevlji z robustnimi podplati doživeli v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, to jesen pa ponovno doživljajo pravi bum. V svoje kolekcije ženske obutve so jih vključile vse priznane modne znamke, kot so Steve Madden, LiuJo, Calvin Klein in Gioseppo in jih najdete v spletni trgovini Mass. So must-have obutev v stajlingih modnih navdušenk, najdemo pa jih praktično pri vseh vrstah obutve. Tako lahko to sezono zbriko vaših čevljev dopolnite z mokasini s platformo, supergami s platformo, gležnjarji in bulerji s platformo. Prav s slednjimi lahko v svoj stil vnesete tudi malo glam rocka.

Če na prvi pogled delujejo robustno, pa boste obutev z debelim podplatom hitro vzljubili, saj je praktična, udobna in seveda izjemno modna. So naravnost popolni čevlji za hladne in deževne jesenske dni, ko si želimo, da nam je v noge toplo, a seveda ne na račun videza.

Katera obutev s platformo je očarala nas?

Pri kolekcijah na mass.si smo se navdušili nad obutvijo, ki pravzaprav združuje kar dva top trenda te jeseni, monokromatsko in obutev s platformo. Tako je po eni strani vpadljiva zaradi robustnega podplata, po drugi pa ste v teh čevljih lahko tudi izjemno šik. Kako se boste poigrali s stajlingi, je prepuščeno le vaši domišljiji in vašemu modnemu okusu. Nas je očaralo kar nekaj modelov in izbiro za lažjo odločitev delimo z vami.

Škornji v vojaškem stilu s podpisom Calvin Klein. Prečiščen, enostaven model obutve, idealen za bolj mrzle in deževne jesenske dni.

Z monokromatskimi gležnjarji Steve Madden s platformo boste nadgradile svoj osebni stil.

Črni chelsea gležnarji Steve Madden so  popolni tudi za modne kombinacije z dolgimi krili.

Vse, ki tudi v jesenskih dneh prisegate na superge, boste zagotovo navdušene nad modelom Steve Madden v bež barvi z robustnim podplatom v istem odtenku. In seveda z dodatkom kamenčkov za malo glamurja.

Elegantni črni lakasti mokasini Creator, klasične »kolidžke« s platformo in zlato verižico.

Udobni, robustni škornji s karakterjem Gioseppo v stilu vojaške obutve.

Robustni a elegantni bulerji s podpisom Liu Jo so izjemno udobni in vsestransko uporabni. Športna eleganca za čez dan in tudi za zvečer.

Prijetna jesenska osvežitev vaše garderobe so tudi bež usnjeni gležnjarji Sherlock Soon.

prejšnji članek
Osebni uspeh Domna Kumra
Svet slavnih
Osebni uspeh Domna Kumra
naslednji članek
Slovenci s polko na televiziji na noge spravili hrvaško
Svet slavnih
Slovenci s polko na televiziji na noge spravili hrvaško
#obraziavenija
obraziavenija