stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Trendi in udobna otroška obutev po izboru vplivnic

11. 10. 2021; 08.30
Avtor: Promocijsko sporočilo
IMG_2469
Pri izbiri otroških čevljev že dolgo ni več pomembno samo to, da je udobna in kakovostna, ampak smo starši pozorni tudi na to, da so naši otroci obuti tudi po zadnjih trendih.

To jesen so tako kot v jesenskih kolekcijah obutve za odrasle, na mass.si must-have otroška obutev gležnjarji. Ti priljubljeni čevlji, ki otroške nogice dobro ščitijo pred mrazom in vlago, so letos doživeli kar nekaj osvežitev in novosti, prevladujejo igrivi vzorci, otroški motivi in ikonični liki iz risank kot so na primer Miška Minne, Spiderman in priljubljeni Cars. Seveda pa so nepogrešljiva zaprta obutev za hladnejše dni za mlade dame in fante superge Adidas, v katerih lahko brezskrbno skačejo, plezajo in tekajo po otroških igriščih.

Ajda Urankar, Tjaša Hudolin in Lara Jerina (Larin svet) so mlade mamice, slovenske vplivnice, ki so tudi same vedno oblečene in obute po zadnji modi, zelo skrbno pa izberejo tudi, kakšne čevlje nosijo njihovi otroci. Namignile so nam, v katerih modelih za jesen so za šolo, vrtec in prosti čas za jesen izbrale v spletni trgovini Mass.


Tjaša in njena hčerka sta izbrali lakaste gležnjarje Tom Tailor, kombinirala jih bo lahko z vsemi oblačili, s krilci, oblekicami in hlačami. Za fante pa sta Ajda in Lara izbrali večno klasiko, Adidas in Puma gležnjarje, gumijaste škornje z motivom priljubljenih Tačk na patrulji, vodoodbojne Super Fit gležnjarje.

prejšnji članek
Kmetija: Tjaša nekoč najboljša športnica
Resničnostni šovi
Kmetija: Tjaša nekoč najboljša športnica
naslednji članek
Kdo je postavna mamica s talentom za ples?
Resničnostni šovi
Kdo je postavna mamica s talentom za ples?