nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Našli smo kakovostno in trendi otroško obutev

14. 12. 2021; 08.30
Avtor: Oglasno sporočilo
mass, otroška-zimska-obutev
Pozimi je pomembno, da je otroška obutev topla, ne prepušča vlage in, da v njej vašemu otroki na zamrznjenih tleh ne drsi.

Vsi vemo, kako težko je naše otroke ob ob prvem snegu zadržati notri, na toplem, a tudi pozimi je preživljanje prostega časa na prostem vseeno lahko zabavno. Pomembno je le, da poskrbimo, da so obuti v primerne čevlje, ki jih ščitijo pred mrazom, vlago in drsečo podlago. 

Kakovostno in modno otroško obutev za hladne dni priznanih blagovnih znamk, kot so Super FitMerrelTom Tailor in Kidaloo najdete na mass.si.

Praktično in modno

Starši smo vedno pozorni na to, da je obutev v prvi vrsti funkcionalna in kakovostna, po dostopni ceni, nenazadnje pa je pomembno tudi, da se toplopodloženi gležnjarji in škornji ujemajo s stilom oblačenja vašega otroka. Tudi pri otroški obutvi so to zimo zelo moderni mucka, debel podplat in detajli. Pri čevljih za deklice so to igrivi motivi, kot na primer srčki in samorogi, navdušene pa bodo nad bulerji v metalnih odtenkih. Za fante pa ostajajo klasika večno priljubljeni piščanci ter toplopodloženi gležnjarji v modrih in zelenih odtenkih. 

Večina otroške zimske obutve tudi zelo praktična – z zapenjanjem na ježka, nekatere modele pa si otroci lahko kar preprosto nataknejo. Vsi namreč vemo, da se jim vedno neznansko mudi obuti in sezutu. Zagotovo pa je kakovosten par toplo podloženih gležnjarjev tudi dobra investicije, in tako lahko brezksrbno vsa družina uživa v zimskih radostih.

prejšnji članek
Se Aleš Novak vrača v šov Slovenija ima talent?
Resničnostni šovi
Se Aleš Novak vrača v šov Slovenija ima talent?
naslednji članek
Ljubezen po domače: Peter odhaja v igralske vode
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Peter odhaja v igralske vode