Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Ustvarite spomine v obliki čudovitih posnetkov in fotografij in ne prask na telefonu

14. 1. 2022; 02.30
Avtor: Oglasno sporočilo
samsung, samsung-galaxy-s21-fe-5g
Poleg tega, da so pametni telefoni postali modni dodatek so tudi najbolj priljubljen pripomoček za ustvarjanje in ohranjanje spominov.

Zato ne čudi dejstvo, da ponudniki pametnih telefonov toliko pozornosti posvečajo kameram in orodjem za obdelavo fotografij. S tem v mislih je bil ustvarjen tudi Samsung Galaxy S21 FE 5G, najnovejši član epske Galaxy S21 serije. V njem so združene vse najljubše funkcije uporabnikov, ki so še nadgrajene v neverjeten telefon po navdihu navdušencev za popolno doživetje vsakodnevnih strasti.

Izjemne kamere, za izjemne trenutke

Profesionalna kamera telefona S21 FE 5G zagotavlja popolno snemanje in neverjetno realistične fotografije ter videoposnetke z vrhunskimi podrobnostmi. Na telefonu so štiri kamere. 12 MP Ultra široka kamera, 12 MP Širokokotna kamera in 8 MP Telefoto kamera, ki so zadaj. Hkrati pa se telefon ponaša z izjemno zmogljivo selfie kamero, ki zagotavlja kar 32MP. Tako bodo vaši selfiji odslej še boljši, kar omogoča tudi portretni način, s katerim je vaš motiv resnično v ospredju. Za še popolnejši vtis lahko sliko preprosto uredite z izboljšanimi zmogljivostmi AI Face Restoration. Telefon pa omogoča tudi dvojno snemanje sprednje in zadnje kamere hkrati. Tako vam res ne bo ušla nobena malenkost. S 30-kratno Space Zoom povečavo telefona pa lahko iz ozadja zajamete posnetek čisto od blizu, za ostro sliko dodatno poskrbi še zaklep povečave, ki zmanjšuje tresenje.

Ker se najboljše zabave začnejo šele, ko se spusti noč, telefon ponuja izboljšane nastavitve nočnega fotografiranja, ki omogočajo izjemno jasne posnetke v slabših svetlobnih pogojih.

Baterija, ki vzdrži tudi najdaljše zabave in odpornost na poškodbe

Vse odlične lastnosti kamere in funkcije ne pomenijo kaj dosti, če se izprazni baterija. A pri pametnem telefonu Samsung Galaxy S21 FE 5G se vam ni treba bati, da vas pusti na cedilu. 4500 miliamperurna baterija skupaj z energetsko učinkovitim zaslonom in zmogljivim procesorjem zdrži ves dan tudi v hitrem omrežju 5G. Hkrati pa je okrepljena še s 25 W super hitrimi polnjenjem, ki omogoča, da se telefon do več kot 50 % napolni že v pol ure.

Kjer je zabava se dogajajo tudi nesreče. A pri ustvarjanju novih spominov in nepozabnih fotografij ste lahko povsem sproščeni, saj je S21 FE 5G opremljen z najtrpežnejšim Gorilla® Glass Victus™ steklom na Samsung Galaxy pametnem telefonu. Pozabite na praske in druge poškodbe. Pa tudi vode se ne bolji - vsaj ne preveč, saj se ponaša z zaščito pred vodo po mednarodnem standardu IP68 kar pomeni, da je zaščiten pred brizganjem, kapljanjem in zdrži približno 30 minut do 1,5 metra globine sladke vode.

prejšnji članek
Nika Kovač: V skupnosti so upanje, rešitve in spremembe
Svet slavnih
Nika Kovač: V skupnosti so upanje, rešitve in spremembe
naslednji članek
Zmagovalec MasterChefa na novi poslovni poti
Resničnostni šovi
Zmagovalec MasterChefa na novi poslovni poti
#nasazenazenska
nasazenazenska