Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Najlepši modeli torbic za to pomlad, ki jih bomo z veseljem nosile na vseh naših poteh

8. 3. 2022; 12.30
Avtor: Oglasno sporočilo
deichmann
Ne glede na to, kam se podajate to pomlad ali kakšni so vaši načrti, prvi korak bo zagotovo izbor najbolj primerne torbice, ki mora poleg tega, da dobro izgleda in jo lahko kombiniramo, biti tudi funkcionalna. Potrudili smo se in v Deichmannu izbrali najlepše trendne modele torbic, ki jih bomo z veseljem vzele na vsako našo pot!

Za elegantni, stilsko dovršeni dan v službi

Na delovnem mestu moramo dekleta biti pripravljena na vse in zato mora tudi torbica biti dovolj velika za vse naše malenkosti, ki jih nosimo vsak dan s seboj. Poleg tega pa mora biti seveda elegantna in skladna z našim izbranim stajlingom.

To pomlad izbirajte med številnimi modeli tako imenovanih “shopper” ali velikih torb ter torbami, ki jih nosimo na ramenu, prav tako pa lahko izbirate med različnimi materiali in dimenzijami. Najbolj vroč trend te pomladi so zagotovo torbice z monokromatskim vzorčkom, ki se lahko razprostira čez celo torbico, ali pa samo poudarja nekatere delčke ob strani ali spredaj. Monokromatski stil se idealno vključuje v zelo različne stajlinge, zato se bo tudi zlahka kombiniral z vašo obstoječo garderobo. Med barvami bodo prevladovali zemeljski toni in bolj nevtralni odtenki, kot so bež, peščena, ne pozabimo pa tudi na večno modno črno barvo!

Za nepozabni zmenek ali večer v mestu s prijateljicami

Minimalizem in ekstravaganca hkrati! Torbica, ki jo izberemo za večerni izhod, je odlična priložnost, da izbiramo nevsakdanje modele. Zakaj torej ne bi izbrali torbice, ki je v vidnejših odtenkih ali pa jo krasijo unikatni prekrasni dodatki, kot so bleščeča veriga v vlogi ročaja ali naramnice, drznejši vzorci ali nenavadno urezan preklop?

Izberite manjše modele torbic, ki so še vedno dovolj veliki, da vanje zlahka spravite svoje najnujnejše stvari, kot je mobilni telefon, ključi in denarnica, hkrati pa elegantno mali in ravno pravšnji, da zaokrožijo izbrani večerni stajling. V Deichmannu boste našli tako trendi male torbice kot tudi velik izbor torbic, ki jih nosimo v roki in so idealne za vse večerne priložnosti!

Za aktivni in zdravi način življenja v stilu

Ko imamo v mislih rekreacijo in šport, je prva stvar, ki jo iščemo pri torbici, funkcionalnost, kar pa ne pomeni, da se je treba v imenu funkcionalnosti odpovedati dobremu stilu! V trgovinah Deichmann vas čaka odličen izbor torb v športne namene najboljših svetovnih blagovnih znamk, kot so Fila, adidas, Puma, … Oblikovane so tako, da bodo poleg prostornosti in funkcionalnosti za vas pravi modni dodatek, s katerim boste z veseljem najprej odšli na trening, potem pa še na kavico po treningu.

Primerne so tako za v telovadnico kot za aktivni izlet v naravi, zlasti pa vas bo navdušila široka izbira najrazličnejših športnih nahrbtnikov!

Za najbolj razburljiva potovanja in avanture po svetu

Deichmann se je potrudil, da na enem mestu najdete vse, kar potrebujete za potovanje, še najbolj pa smo se razveselili trendnega monogramskega motiva, ki je rdeča nit letošnje kolekcije torbic. Tako bo vaša popotna oprema hkrati modna, pa tudi funkcionalna in praktična. Izbirajte med številnimi večjimi in manjšimi torbami, nahrbtniki, kozmetičnimi torbicami, denarnicami, … v neminljivi rožnati barvi!

Poiščite najbolj iskane modele torbic za to pomlad v širokem asortimanu trgovin Deichmann po celi Sloveniji. Izberite svojo idealno shopper torbo, večerno, mini ali torbo za popotovanje, ali pa nahrbtnik, s katerim boste zablestele to pomlad!

Celotno kolekcijo lahko pogledate tudi na spletnih straneh www.deichmann.com.

prejšnji članek
Pomlajevalna maska in sproščujoča kopel za dan žena
Moda&Lepota
Pomlajevalna maska in sproščujoča kopel za dan žena
naslednji članek
Helena Blagne polna hvale
Resničnostni šovi
Helena Blagne polna hvale