stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Zakaj je parka nujen pomladni kos vsake omare?

14. 3. 2022; 09.30
Avtor: Oglasno sporočilo
pepco, jakne
Sivi in mrzli zimski dnevi so za nami. Pomlad je že skoraj tu, z njo pa prihaja toplejše vreme, kar pomeni, da nujno potrebujemo vzpodbudo, da se vrnemo k dobrim, starim aktivnostim na prostem. Eden izmed super načinov za povrnitev navdušenja so zagotovo tudi nove pomladne kombinacije. In strinjaš se lahko, da prehod od težkih zimskih plaščev na lahke spomladanske parke zveni zelo obetavno, kajne?

Ali veš kaj pomeni parka?

Slovenski jezik ne pozna prevoda, zato uporabljamo kar besedo parka, ki so jo začeli uporabljati domačini iz arktičnih predelov Aljaske, Grenlandije in Kanade. Prvotno je parka služila predvsem zaščiti pred hudim mrazom, danes pa jo nosimo za raznovrstne priložnosti in je modni kos, ki je priljubljen pri vseh generacijah.

Zakaj je parka nujen pomladni kos?

Parka je daljša jakna s kapuco, nekakšna mešanica med plaščem in jakno. Parka morda res ni oblačilo, ki vam prvo pride na misel, ko razmišljate o modi, vendar pa je njegova praktičnost in udobnost zagotovo dovoljšen razlog, da imate vsaj en kos v omari. Povrh tega je izbira res raznolika in vse več proizvajalcev oblačil upošteva tudi estetski izgled. Tako razmišljajo tudi pri Pepcu, kjer ponujajo široko izbiro elegantnih, lahkih in udobnih spomladanskih park za ženske in otroke. Velika izbira in odlična cena te bosta zagotovo prepričala, da si omisliš novo parko za aktivno preživljanje pomladnih dni. Na voljo v vseh trgovinah Pepco.

Parka za vsako priložnost

Če si veliko naokrog, vam dobra parka pride še kako prav. Dobro izgleda, paše k vsemu in pride prav, če te preseneti dež ali veter. Pri Pepcu imajo na voljo res veliko modelov, ki jih boste enostavno skombinirali z drugimi kosi. Zelo nosljive so parke v črnih, bež ali zelenih odtenkih. Pod parko lahko oblečeš in obuješ resnično karkoli. Če želiš biti bolj opazna potem parko kombiniraj z mini krilom in bulerji. Parka odlično paše k džinsu vseh barv in krojev. V tej kombinaciji resnično ne moreš zgrešiti. Za udoben potep po naravi pa jo lahko brez skrbi oblečeš tudi k najljubši trenirki.

Udobne, nosljive in moderne otroške parke

Spomladanske parke so narejene iz lahkotnih in tankih materialov. Primerne so za prehodna obdobja, za hladnejše poletne dni ali ko nas ujame veter ali dež. Parka je tudi uporabna za otroke, saj je zelo praktična in ščiti tudi pred dežjem in vetrom. Kapuca je prva pomoč ob nepričakovanih padavinah. Pod njo lahko oblečemo več slojev oblačil, glede na vremenske razmere. Poleg tega pa izgleda kul in moderno. Na vse to so mislili tudi pri Pepcu, kjer za ugodno ceno najdete moderne parke za otroke vseh starosti.

Ne pozabite – pomlad ne pomeni samo sonca, cvetja in daljših dni, temveč tudi veter in padavine.

prejšnji članek
Pridruži se Nogavičnemu izzivu in naj cel svet izve, kaj ti pomeni vključenost
Moda&Lepota
Pridruži se Nogavičnemu izzivu in naj cel svet izve, kaj ti pomeni vključenost
naslednji članek
Ste vedeli? Pare v eksperimentu poročili pravi matičarji
Resničnostni šovi
Ste vedeli? Pare v eksperimentu poročili pravi matičarji