1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Zakonci v eksperimentu ne nosijo svojih oblačil

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

Pomladno veselje na Plitviških jezerih
| Oglasno sporočilo

Pomladno veselje na Plitviških jezerih

Vabimo vas, da se sprostite v spomladanskem objemu narave, uživate na svežem zraku, toplih sončnih žarkih ter barvah in zvokih, ki spodbujajo gibanje in veselo razpoloženje.

Po navdihu pomladnega vzdušja v Narodnem parku Plitviška jezera smo za vas pripravili pakete za eno, dve ali tri nočitve s polpenzionom v hotelu Jezero, vstopnico v park in enourni najem čolna na vesla za raziskovanje kotičkov največjega plitviškega jezera Kozjak. Poleg sprehodov v čudoviti naravi in odkrivanja čarov veslanja smo vam omogočili sprostitev in revitalizacijo telesa s popusti za masaže in finsko savno v velnesu hotela Jezero.

Okusite del naše kulinarične ponudbe v prijetnem in toplem ambientu bistroja Vučnica ter izkoristite popust po svoji izbiri za kosilo ali večerjo. Uživajte v pomladni igri in raziščite bogastvo narave v bližini Narodnega parka Plitviška jezera s popusti za vstopnico v bližnje Baraćeve jame in jahanje na ranču Terra. Za vse, ki želite podaljšati bivanje za tri noči, z omenjenimi ponudbami nudimo popust pri vstopu na privlačno posestvo Slovin Unique v Rastokah, majhnem mlinskem raju, kjer se ohranjata tradicija in čudovita narava.

Vzemite si trenutke zase in ne zamudite lepot pomladi na Plitviških jezerih!

Več podrobnosti: https://np-plitvicka-jezera.hr/radosti-proljeca/

Družinske počitnice na plitviških jezerih 

Letos svoji družini poklonite skupen prosti čas in izkoristite čare nedotaknjene naravne oaze Plitviških jezer, daleč stran od hitrega vsakdana ter službenih in šolskih obveznosti. Kristalno čista jezera, skrita v gostem zelenju Plitviškega gozda, bodo zagotovo edinstveno doživetje za vso družino, okolica pa ponuja pestro paleto pustolovskih in zabavnih dejavnosti, ki bodo obogatile potovanje in ga naredile privlačnega za vse generacije.

Družinski paketi za dve, tri ali štiri nočitve, ki smo jih pripravili za vas, vključujejo kombinacijo obrokov v restavracijah hotela Jezero in kampa Korana ter v restavraciji Lička kuća (Liška hiša). Odvisno od paketa, za katerega se odločitev, vam nudimo družinsko avanturo, ki se začne s sprehodom ob smaragdnih jezerih in čudovitih slapovih Narodnega parka Plitviška jezera, vožnjo z lesenim čolnom na vesla po največjem plitviškem jezeru Kozjak, jahanje na ranču Equus Igni po zelenih travnikih in gozdnih poteh, odkrivanje podzemnega sveta Baraćevih jam, vožnjo s kajaki po reki Gacki, spoznavanje Velebita skozi izobraževalne in interaktivne vsebine centra za obiskovalce Velebitske hiše in uživanje v številnih pustolovskih dejavnostih, ki jih ponuja adrenalinski park Rizvan.

Želimo vam prijetno bivanje na Plitviških jezerih, tisoč trenutkov spominov na počitnicah in zabavo za vašo družino. 

Več podrobnosti: https://np-plitvicka-jezera.hr/obiteljski-odmor-na-plitvickim-jezerima/