Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Hladilnik, ki omogoča popoln poletni koktajl z veliko ledu in hitro pripravljen domač sladoled

23. 6. 2022; 11.30
Avtor: Oglasno sporočilo
samsung-bespoke
Sonce iz dneva v dan bolj pripeka, poletje pa takorekoč že trka na vrata. V vročih dneh si ponavadi najbolj želimo ohladitve ob vodi, pijač z veliko ledu in polno skodelico sladoleda. Predstavljate si, da imate doma hladilnik, ki mu nikoli ne zmanjka ledu in ima obenem super hitro zamrzovalno funkcijo za pripravo sladoleda. Poleg tega pa se popolnoma zlije s prostorom in ujame z vašim življenjskim slogom. Pri podjetju Samsung so razvili hladilnik, ki ga lahko sestavite po svoji meri, in bo navdušil celo družino.

Za hitro zmrzovanje in pripravo ledu

Hladilniki Bespoke vsebujejo dvojni ledomat, ki vam poleg navadnih kock ledu ponudi še zdrobljen led, ki je idealen za pripravo različnih koktajlov in drugih osvežilnih poletnih napitkov. Tehnologija No Frost izboljša kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu. Poleg tega živila ohladi veliko hitreje, kar manj obremenjuje hladilni sistem in podaljšuje njegovo življenjsko dobo. Po drugi strani pa vam bo tudi odganjala led od tam, kjer si ga ne želite. Končno ne boste več izgubljali časa z odtajevanjem. S funkcijo Power Freeze avtomatsko nastavite temperaturo zamrzovalnika na najnižjo stopnjo, s čimer ustvarite hiter val izjemno mrzlega zraka. To je priročno zlasti pri zamrzovanju ali strjevanju zamrznjenih živil, kot je sladoled in priročno za hitro pripravo ledu.

Inovativen oblikovalski kos v različnih barvah

Hladilnike iz serije Bespoke lahko s sistemom modulov oblikujete po velikosti, željah in potrebah, saj imajo prilagodljivo obliko, ki jo omogočajo tako različni materiali kot barve. Tako lahko na primer izberete modul hladilnika z enojnimi vrati in zraven dodate še modul ali dva. Lahko pa v kombinacijo vključite hladilnik z dvojnimi vrati, pri čemer zgornja vrata odpirajo hladilni prostor, spodnja pa zamrzovalni. Vsa vrata pri hladilnikih Samsung Bespoke se sicer odpirajo tako, da so poravnana s sosednjimi vrati, oziroma tako, da se odprejo pri 90 stopinjah, ne da bi se rob zataknil ob steno, zato hladilnik lahko postavite, kamorkoli želite, stene pa vam nikoli ne bodo v napoto. Na voljo so v šestih materialih – satenasto steklo, glamurozno steklo, čisto steklo, glinena kovina, nerjaveče jeklo in jeklena kovina, ki jih dopolnjuje barvna paleta vrat. Če boste menjali kuhinjo in bo potreba po spremembi hladilnika prišla tako rekoč sama od sebe, boste zlahka zamenjali barvo vrat in osvežili prostor z novo barvo, pri tem pa boste ohranili brezhibno minimalistično in elegantno obliko hladilnika. S tem boste ustvarili čudovit stilski in unikaten prostor v kuhinji ali v kateremkoli prostoru vašega doma.

Visokotehnološka notranjost, ki prepriča

Za celotnim zunanjim videzom se skrivata izjemna funkcionalnost, katere del so  prilagodljivi predali, s katerimi lahko notranji prostor prilagodite po lastnih željah, in visoka tehnologija, kot so Humidity Fresh +, Optimal Fresh +, Flex, Cool Select + in No Frost možnosti.

Inovativna cona Flex ima pet stopenj prilagajanja temperature hladilnika, ki jo lahko nastavite za zamrzovanje, nežno zamrzovanje, meso in ribe, sadje in zelenjavo ter tudi za pijačo. Humidity Fresh + skrbi za optimalno vlažnost in ustvari idealno okolje za shranjevanje različnega sadja in zelenjave, da to ostane sveže in sočno. Optimal Fresh + pa vsebuje predele, ki jih lahko razdelite na dve coni. Ti hrano ohladita pri različnih temperaturah in jo obenem ohranita svežo do dvakrat dlje. Vmesnik Cool Select + omogoča še, da uporabnik z enim dotikom spremeni stopnje hlajenja, pri čemer lahko izbira med štirimi možnostmi: Cool (2 °C), Chill (–1 °C), Soft Freeze (–5 °C) ter Freeze (–15 do –23 °C). Vsi hladilniki Samsung Bespoke imajo na zadnji steni tudi kovinsko ploščo, ki pomaga ohranjati optimalno notranjo temperaturo in preprečuje izgubo hladnega zraka, ko so vrata hladilnika odprta.

Hladilniki Samsung serije Bespoke vas ne bodo razočarali, saj se vam bodo popolnoma prilagodili.  Več informacij o njih je na voljo tukaj.

Hladno poletje z vročo ponudbo

Ohladite se z osvežilno pijačo ali ledeno sladico iz enega izmed izbranih hladilnikov in neskončno uživajte v poletju! Prehladite poletne dni z odlično ponudbo varčnih in zmogljivih Samsung hladilnikov in izberite zmagovalno kombinacijo s popustom do 20 % in 5-letno garancijo. Promocija vključuje RB7300 Bespoke, hladilnik z dvojnimi vrati RF9000AC-BSC in hladilnik RS8000NC-8. Za pridobitev 5-letne garancije se morate prijaviti na samsung5letgarancije.si najkasneje v 30 dneh od dneva nakupa.

Več informacij o hladilnikih Samsung in trenutni akciji najdete na https://www.samsung.com/si/offer/cooling-promo-2022/. Akcija traja od 17. 7. 2022 oziroma do razprodaje zalog.

prejšnji članek
Igralski par užival v poletnem večeru
Svet slavnih
Igralski par užival v poletnem večeru
naslednji članek
Mario Galunič uporablja lepe besede
Svet slavnih
Mario Galunič uporablja lepe besede