pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Postojnska jama sedaj omogoča še bolj pristen stik s človeško ribico

26. 9. 2022; 11.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Samsung z vsestranskimi napravami navdušuje številne uporabnike po vsem svetu. Mesto so našle celo v Postojnski jami - eni najatraktivnejših jam na svetu s čudovitimi kapniškimi strukturami in živalskim svetom.

The Terrace - vsestranski in vzdržljiv zunanji televizor Samsung se po novem nahaja tudi v osrčju Postojnske jame. Ob nepozabnem obisku tega navdihujočega podzemnega raja, ki so ga v milijonih let oblikovale drobne kapljice, bodo lahko odslej obiskovalci z vsega sveta s pomočjo televizorja The Terrace še bolj od blizu opazovali življenje edinstvenih jamskih prebivalcev – človeških ribic. Te že od nekdaj burijo človeško domišljijo. Legenda pravi, da so pravzaprav zmajevi mladiči. Še danes njihovo življenje ostaja zavito v tančico skrivnosti. Veljajo za največjo jamsko žival, ki lahko brez hrane preživi tudi do 10 let in doseže izjemno visoko starost.

Človeške ribice so po namestitvi televizorja The Terrace (65-palčni oz. 165,1-centimetrski zaslon) deležne še večje pozornosti. Na velikem zaslonu lahko sedaj obiskovalci še bolj natančno opazujejo »zmajčke« v jamskem laboratoriju. The Terrace je narejen tako, da odlično deluje tudi v okolju s stalno visoko vlažnostjo in nizkimi temperaturam (okoli 10 stopinj Celzija). Odpornost na vodo in prah potrjuje tudi certifikat IP55 Mednarodne elektrotehniške komisije, ki ga je ta zunanji televizor pridobil v lanskem letu. Televizor je izjemno odporen na različne vremenske razmere. Kos je tudi temperaturam med minus 31 °C in 50 °C.

Park Postojnska jama pogosto gosti različne dogodke, od gala koncertov do spektakularnih nastopov svetovno znanih umetnikov. The Terrace bo ob teh priložnostih tako na voljo tudi za prikazovanje drugih vrst vsebin. Zaradi antirefleksne tehnologije, ki zmanjšuje odboj svetlobe od njene površine, omogoča dobro vidljivost. Tehnologija optimizacije kakovosti slike AI pa tudi samodejno prilagaja svetlost zaslona glede na spreminjajoče se svetlobne razmere.

The Frame – televizor za ljubitelje umetnosti

Postojnska jama ima dolgo zgodovino in že od nekdaj privablja in navdušuje znane posameznike z vsega sveta. Številni cesarji, pisatelji, pesniki in drugi umetniki so v zadnjih 200 letih na tem kraju našli svoj navdih. Med več kot milijonom obiskovalcev, ki se odpravijo na potovanje po tem neverjetnem svetu, je še vedno veliko takih, ki poleg naravnih čudes cenijo tudi umetnost. Zato se je Samsung odločil, da v prodajalno s spominki namesti tudi televizor - The Frame.

Priskrbite si svoj lifestyle televizor

Si želite tudi doma uživati v kakovostnih vsebinah na lifestyle televizorjih? Pohitite z nakupom, saj ob nakupu modelov The Frame in The Serif v teh dneh kot darilo prejmete sesalnik Samsung Jet 60 ali Samsung Jet 70. Za pridobitev pravice do darila morate svoj nakup registrirati na ce.promotion@samsung.com. Več informacij o promociji je na voljo na spletni strani podjetja.

prejšnji članek
Odprta je prva Home&Cook prodajalna v Sloveniji
Zdravje
Odprta je prva Home&Cook prodajalna v Sloveniji
naslednji članek
Tomislav Bralić in klapa Intrade navdušili razprodane Križanke
Svet slavnih
Tomislav Bralić in klapa Intrade navdušili razprodane Križanke
#nasazenazenska
nasazenazenska