stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Čas je za zmagovalno kombinacijo: nakupuj in prihrani!

10. 10. 2022; 01.30
Avtor: Oglasno sporočilo
pexels-max-fischer-5868741
Če za ženske obstaja še razveseljivejša različica nakupovanja, je to zagotovo spletno nakupovanje. Brez napornega iskanja parkirnega mesta, porabljenega goriva in brez gneče. Nakupovanje iz domačega naslonjača je brez dvoma udobno, a poskrbimo še, da bo varno in ekonomično! Tu so trije triki, kako lahko prihranimo pri svojih spletnih nakupih …

Primerjajte cene

Za izdelek, ki vas zanima, gotovo obstaja tudi konkurenčna ponudba. Ne zaletite se s plačilom, temveč pred tem preverite, koliko bi za enak nakup odšteli pri drugem ponudniku. Ali vam izbrani trgovec ponuja korektno ceno, najlažje preverite s primerjalniki cen. Na spletu jih najdete kar nekaj, pomembno je, da so dostopni in enostavni za uporabo.

Bodite na tekočem s posebno ponudbo in akcijami

Vaša denarnica vam bo hvaležna, če boste kose svojih najljubših oblačil kupile v času zimskih oziroma poletnih razprodaj. Takšno nakupovanje resda terja malce več organizacije in časa, a prihranki so lahko izdatni. Večji nakupi s sveta tehnologije, računalniških ali gospodinjskih pripomočkov se obrestujejo še posebej v času enkratnih akcij, kot je denimo črni petek. Spremljajte ponudbo svojih najljubših trgovcev in nakup opravite, ko se to najbolj splača. Saj veste, na pravem mestu ob pravem času.

Posebne ugodnosti za uporabnike Telemacha

V spletni trgovini Shoppster lahko Telemachovi uporabniki vsak mesec izbirajo med kar 100 izdelki s prihranki tudi do 50 %. Ob koncu septembra pa je spletni prodajalec uporabnikom najhitreje rastočega slovenskega operaterja predstavil še eno novost. Pri nakupu izdelkov iz Shoppsterjeve ponudbe lahko po novem izberejo brezobrestno Leanpay obročno plačilo, uporabnik pa lahko sam izbere število obrokov, ki mu najbolj ustreza.

V program zvestobe Shoppster Smart Connect se Telemachovi naročniki lahko vpišejo kar s podatki uporabniškega računa za portal Telemach. Če v naročniški portal še niso registrirani, pa se lahko v Shoppsterjev program vpišejo s številko kupca in pogodbe. Program uporabnikom sicer ponuja številne ugodnosti, med drugim 0 % obrestno mero pri izbiri do 24 obrokov Leanpay na celotno ponudbo, posebne Smart Connect cene, široko izbiro izdelkov, redno obveščanje o ugodnostih ter nenehno širjenje ponudbe z novimi izdelki.

prejšnji članek
Vrača se zabava leta
Svet slavnih
Vrača se zabava leta
naslednji članek
Tedenski horoskop: prijatelje prosite za pomoč
Horoskop
Tedenski horoskop: prijatelje prosite za pomoč