Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Popolnoma naraven košček dobrote

6. 2. 2023; 07.00
Avtor: Oglasno sporočilo
loacker-feb-2022-DRUCK-21
Loackerjeve napolitanke so znane po odličnem polnem okusu in izjemni hrustljavosti!

Da je nekaj dobro, za Loacker pomeni mnogo več, kot le, da ima dober okus. Pomeni tudi, da so izdelki popolnoma naravni in da pri njihovi pripravi ravnajo odgovorno do narave in okolja.

Skrbno izbrane sestavine

Skrivnost uspeha Loackerjevih napolitank in čokoladnih specialitet se skriva v skrbno izbranih naravnih sestavinah in proizvodnji, ki leži na 1000 metrih nadmorske višine, v osrčju neokrnjene narave italijanskih Dolomitov. Za svoje izdelke vedno uporabljajo le najboljše naravne sestavine: hrustljave italijanske lešnike z lastnih plantaž, ki so sveže prepraženi pri Loackerju, mleko in svežo vodo iz okoliških gora, visoko kakovosten kakav iz Afrike, burbonsko vaniljo z Madagaskarja … Poskrbeli so, da so izdelki popolnoma naravni in ponujajo še več okusa, čeprav so zmanjšali količino sladkorja v njih.

Novi trendi

Med sestavinami, ki so vedno bolj zaželene, arašidovo maslo slovi po visoki vsebnosti proteinov, vitaminov in mineralov ter malo ogljikovih hidratov. V kremi napolitank in Tortin je okus arašidovega masla odlična kombinacija s hrustljavimi vaflji in čokolado. Za popolno ravnotežje med dobrim okusom in dobrim počutjem pa so na voljo nove Loackerjeve napolitanke s polnozrnatimi vaflji in kar 30% manj sladkorja od drugih napolitank. Kljub temu njihov okus prepriča še tako zahtevne ljubitelje napolitank.

Odgovorni do okolja in povezani z naravo

Pri Loackerju pozornosti ne posvečajo le okusu ampak so tudi trajnostno naravnani. Njihova embalaža je 100-odstotno obnovljiva in z novimi pakiranji so količino embalaže zmanjšali kar za 120 ton letno. S pridelovalci sestavin sodelujejo dolgoročno in neposredno, ker le tako lahko zagotavljajo najvišjo kakovost pridelkov. Lokalne skupnosti tudi izobražujejo o pridelovanju in ohranjanju okolja. Ohranjanje narave in družbena odgovornost sta vedno bili ključni vrednoti podjetja in za Loacker predstavljata del koncepta dobrote, ki poleg dobrega okusa pomeni še veliko več.

Privoščite si košček dobrote. Loacker.

prejšnji članek
Slovenska pevka pristala v bolnici
Svet slavnih
Slovenska pevka pristala v bolnici
naslednji članek
Ekspresen konec ljubezni: 'Želim se posvetiti samo sebi'
Svet slavnih
Ekspresen konec ljubezni: 'Želim se posvetiti samo sebi'
#obraziavenija
obraziavenija