stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

V dveh korakih do oblikovane postave

31. 5. 2023; 02.28
Avtor: Oglasno sporočilo
piling_krema Figurina (ambient)
V oblikovanje svoje postave z redno vadbo in ustrezno prehrano vložite veliko truda. Podprite svoja prizadevanja z dvema negovalnima izdelkoma! In si hkrati pričarajte lep začetek dneva ali aromatičen uvod v dolgo noč!

Skrb za postavo, s katero si bomo všeč, ko se pogledamo v ogledalo, velikokrat terja kar nekaj časa in napora.

Tole je veliko predstavnicam nežnejšega spola dobro znani trojček:

Gibanje

Če nimate časa za enourno vadbo, se gibajte pol ure. Če nimate pol ure, se gibanju posvetite vsaj za 15 minut. Vsakodnevno – vztrajnost in doslednost je tisto, kar največ šteje. Izberite dejavnost, ki vam je ljuba, pa naj bo to preskakovanje kolebnice, skupinska vadba ali hitra hojo, s katero si boste zbistrile tudi misli.

Prehranjevanje

Poskrbite za zadosten vnos tekočine (vode ali nesladkanega čaja), izogibajte se sladkim in alkoholnim pijačam. Prehranjujte se z zdravo in uravnoteženo prehrano, z malo škroba in sladkorja.

Nega

Za boljši videz kože je ta korak izjemnega pomena. Izberite naravno, kvalitetno nego, ki bo razvajala vaše telo in dušo. Pri tem ni treba povsem spremeniti svojih običajnih dnevnih ritualov, dovolj bo že manjša nadgradnja.

Tako lahko med tuširanjem uporabite Oljni pilig Figurina. Kavna zrna bodo pospešila mikrocirkulacijo, odstranila mrtve celice s povrhnjice, koža bo postala bolj gladka, napeta in toniziranavonj kave in pomaranče pa bo pričaral boljše razpoloženje. Olja pa bodo izdatno negovala kožo.

Po tuširanju lahko nekaj minut namenite področjem telesa, ki jih pestijo maščobne celice. Z masažo boste zbudile limfo in na tak način pospešile odvajanje odvečne vode in toksinov, ki so del celulita. Priporočamo vam uporabo Kreme proti celulitu Figurina – ta vsebuje učinkovine, ki izboljšajo videz kože, vplivajo na izločanje vode, pospešujejo mikrocirkulacijo in pospešijo razkroj maščobnih celic.

Dva majhni novosti, ki pa lahko prineseta veliko spremembo. Da bo vsaka od vas resnična jaz!

prejšnji članek
Žajbelj za jedi z žara in v pomoč pri prehladih
Zdravje
Žajbelj za jedi z žara in v pomoč pri prehladih
naslednji članek
Z jogurtom in mlečnimi izdelki do bujne rasti in lepih pridelkov
Zdravje
Z jogurtom in mlečnimi izdelki do bujne rasti in lepih pridelkov