zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

To poletje zablestite z LELOSI

13. 6. 2023; 08.38
Avtor: Oglasno sporočilo
static_0523_bali_sup_Rainbow_new product_all_2
LELOSI, priznana blagovna znamka visoko kakovostnih oblačil, predstavlja svojo novo, očarljivo poletno kolekcijo, ki v vašo garderobo vnaša edinstven slog in poskrbi, da boste na plaži videti nepozabno. Ne glede na to, ali se odpravljate na plažo ali uživate v mestnem vrvežu, ko boste sestavili svoj poletni LELOSI outfit, vam nikoli več ne bo treba žrtvovati stila za udobje.

Mehkoba materiala za brezkompromisno udobje in svobodo gibanja

Ena izmed ključnih značilnosti nove kolekcije je mehkoba materiala, ki jo boste občutili že ob prvem dotiku. LELOSI pri vsaki kolekciji še prav posebno pozornost posveti izbiri materialov, ki so ne samo prijetni na dotik, ampak tudi neverjetno trpežni. Oblačila bodo tako z vami preživela veliko nepozabnih trenutkov in jih boste vedno znova z veseljem izbrali iz svoje garderobne omare.

Spodaj si preberite, kako sestaviti svoj popoln LELOSI poletni “look”.

Enodelne ali dvodelne - samo, da so LELOSI

Kolekcija poletnih artiklov LELOSI vsebuje zapeljive kopalke, ki vas bodo navdušile s svojimi privlačnimi dizajni. Zahvaljujoč 0-% prosojnosti se lahko sprostite na plaži in brezskrbno uživate v soncu, medtem ko zračen material omogoča, da vaša koža diha tudi v najbolj vročih dneh.

Vsak kos je skrbno oblikovan z namenom, da poudari vaše atribute in vam omogoča samozavestno počutje na plaži ali ob bazenu. V kolekciji boste našli raznolike barvne kombinacije, od nežnih pastelnih odtenkov do živahnih in drznih vzorcev, ki jih boste lahko kombinirali med sabo. V našem širokem naboru kopalk - od klasičnih športnih pa do bolj avantgardnih modelov za poležavanje na plaži - bo vsaka našla popolne kopalke zase.

Krilo, skort ali kratke hlače za potep po mestu in športne aktivnosti

Za tiste, ki si želijo udobje in slog na mestnih ulicah ali pa morda tudi med športnimi aktivnostmi, so LELOSI krila, kratke hlače ali skorti (krila z všitimi kratkimi hlačami) iz nove kolekcije popolna izbira. Izdelani so iz lahkega materiala, ki omogoča pretok zraka, hkrati pa so dovolj trpežni za aktivno preživljanje prostega časa. Kombinirajte jih z LELOSI tuniko ali majico ter dodajte outfitu svoj osebni pečat.

Aktivno na vodi in sproščeno na plaži

Poleg oblačil si boste lahko v poletni kolekciji izbrali tudi sup, ki bo popestril vaše poletne dogodivščine na vodi. Združite rekreacijo, pustolovščino in stil z LELOSI supom, izdelanim iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo stabilnost in vzdržljivost. Prepustite se osvajanju voda in odkrivanju skritih kotičkov obale!

Zadnji košček sestavljanke popolnega poletnega “look-a” pa so še neverjetno mehke LELOSI brisače za na plažo, v katere se boste lahko ovili po vseh športnih aktivnostih ali pa na njih prebrali kakšno dobro knjigo. Mmm, brezskrben morski vetrič že trka na vaša vrata!

Vstopite v poletje z LELOSI in doživite enkratno kombinacijo stila, udobja in vrhunske kakovosti. Prepustite se čarobnosti poletja in odkrijte svoj popoln poletni videz z novo kolekcijo LELOSI.

Izberite si svoj LELOSI outfit na: lelosi.si

prejšnji članek
Ula Furlan ga je končno pokazala
Svet slavnih
Ula Furlan ga je končno pokazala
naslednji članek
Ota Širca Roš: Bila je ljubezen na prvi pogled
Svet slavnih
Ota Širca Roš: Bila je ljubezen na prvi pogled