901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Lepe noge in čvrsta zadnjica

25. 5. 2016; 11.00
Avtor: T. P.
Noge in lepa zadnjica
O lepih nogah in čvrsti zadnjici sanja vsaka ženska.

Glede njihove dolžine ni mogoče ničesar storiti, veliko pa lahko storimo glede njihove oblike in čvrstosti. Vse je dosegljivo, tudi vitkejše noge v letošnjem poletju. A pozor, za to je treba kaj tudi storiti …

S svetlobno hitrostjo se bližamo poletju in le mesec pred dopustom je prepozno, da bi lahko na hitro prekrili svoje zimske grehe. Upamo, da jih ni veliko, saj verjamemo, da za gibanje skrbite skozi vse leto. Mar ne? Če ni povsem tako in vam že misel na vroče dneve z malo oblačili povzroča skrbi, ne izgubite volje. Veliko lahko do poletja naredite, če začnete že danes, in vaše skrbi bodo kmalu postale bolj sladke.

Vaje za noge in zadnjico

Največja bojazen večine žensk so velike mišice. To je eden od glavnih razlogov, zakaj odklanjajo odhod v fitnes studie in se z vsemi močmi otepajo vaj za krepitev nog. Naj razjasnimo to dilemo. Strah je odveč, saj mišice ne zrastejo čez noč, poleg tega pa takih mišic, kot jih lahko vidite na nekaterih fotografijah žensk, ki se ukvarjajo z ‘bodibildingom’, skoraj ni mogoče doseči po naravni poti. Zato ‘dosanjajte’ svoje sanje o lepih nogah in zadnjici in zanje tudi kaj naredite. Zdaj veste – strah ni potreben.

Glede njihove dolžine ni mogoče ničesar storiti, veliko pa lahko storimo glede njihove oblike in čvrstosti. Vse je dosegljivo, tudi vitkejše noge v letošnjem poletju. A pozor, za to je treba kaj storiti

Deset zapovedi za lepe noge:

1. Če je na vaših nogah in zadnjici preveč maščobe, se morate najprej znebiti le-te. To naredite z vadbo in seveda primerno prehrano.

2. Velikokrat se zgodi, da noge sploh niso debele, ampak se tako zdi zaradi slabe cirkulacije. Da le-to izboljšate, dvignite noge. To naredite tudi med spanjem, tudi če nimate problemov s slabo prekrvitvijo.

3. Če so vaše noge preveč vitke, lahko to izboljšajte z vadbo. Noge bodo videti veliko lepše, če bodo imele mišični tonus. Ob vsaki priložnosti hodite (tudi po stopnicah) in se vozite s kolesom.

4. Izogibajte se predolgemu stanju na mestu. To namreč lahko povzroči krčne žile.

5. Gladke noge so videti bolj privlačne od dlakavih. Zato …

6. Bo prhanju si kožo natrite z vlažilnim mlekom.

7. Izogibajte se prevelikemu izpostavljanju soncu.

8. Izogibajte se prevročim kopelim.

9. Prho vedno končajte z mrzlo vodo po nogah.

10. Veliko pijte.

prejšnji članek
Sin že leta ne govori z njo, hči spremenila spol!
Svet slavnih
Sin že leta ne govori z njo, hči spremenila spol!
naslednji članek
Obstaja moški heroj menstruacije
Njenih 5 minut
Obstaja moški heroj menstruacije