1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Ste vedeli, kje vse lahko uporabljate deodorant?

14. 6. 2016; 01.45
Avtor: A.K.
deodorant
Če mislite, da lahko deodorant uporabljate le za preprečevanje neprijetnega vonja, se motite. Razkrivamo vam še 3 načine, kjer ga lahko uporabite.

Hvaležni boste, da smo vam razkrili te simpatične trike deodoranta v 'sticku', ki vam bodo prišli prav še posebej to poletje!

Verjetno brez nanosa deodoranta ne zapuščate hiše, kajne? No, pa ste vedeli, da lahko ga lahko koristite tudi kje druge?
Zahvaljujoč gladki teksturi, ki ostane na vaši koži in vas hladi, vpija in suši pot, ga lahko uporabite tudi tako!

Če se vam med hojo stegno drgne ob drugo

Poznate ta neprijeten občutek, ko hodite in se vam med hojo drgnijo stegna zaradi tipa vaše postave ali pa kakšnega kilograma preveč? Ko med stegni nastane rdečica, ki peče in boli? To poletje bo deodorant vaš najboljši prijatelj. Če se vam to dogaja, si na kožo na tem mestu nanesite malce deodoranta, ta bo rešil vaš problem. Ne boste prvi, ki se poslužujete te metode. Strastna zagovornica je Amy Schumer, komičarka, ki pravi, da je to obvezna oprema pred odhodom na rdečo preprogo.

Če želite preprečiti žulje na nogah

Ravno ste si kupili nove salonarje, ki jih še niste imeli priložnosti obuti in ti salonarji so kot nalašč popolni za vaš današnji zmenek. Brez skrbi, tudi če jih nameravate nositi na gola stopala. Na področje, kjer vaš čevlji najpogosteje ožulijo, nanesite sloj deodoranta. Ta bo naredil zaščitni sloj, ki vas ob ubranil pred žulji in bolečinami.

Če imate mastno kožo na obrazu

Sicer ne priporočamo, da bi se te tehnike posluževali prepogosto, če pa se pripravljate za pomembno zabavo, zmenek ali nek drug dogodek in želite biti videti sveži in brez mastne ter sijoče kože, si na čelo, nos in brado (v obliki črke T) nanesite tanek sloj deodoranta. Tega seveda prej izplaknite pod vodo, saj mora biti čist pred nanosom, saj v nasprotnem primeru le prenašate bakterije, ki lahko povzročijo mozoljčke.

prejšnji članek
Kako pravilno komunicirati s partnerjem?
Zdravje
Kako pravilno komunicirati s partnerjem?
naslednji članek
Dejstva o našem telesu
Njenih 5 minut
Dejstva o našem telesu