državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Poskrbite za svoje lase

8. 7. 2018; 12.00
Avtor: K.M.
lasje, frizura

foto: Profimedia

Lasje so poleti izpostavljeni številnim zunanjim dejavnikom – soncu, kloru v bazenih, morski soli, poleg tega se obilneje potimo, kar se pozna tudi na lasišču in laseh na splošno. Ker si jih pogosteje umivamo, je pametno, da si omislimo čim bolj nežen šampon, ki bo sicer odstranil vso umazanijo, hkrati pa ne bo preveč dražil las in lasišča.

- Balzam je obvezen. Vročina in vlaga škodujeta teksturi las, ki so včasih poleti zelo suhi in delujejo slamnato. Kakovosten balzam bo to težavo odpravil ali vsaj omilil, kakšna maska tu in tam pa lasem tudi ne bo škodila. Lase lahko nahranite zelo preprosto: ogrejte malo kokosovega olja in ga vmasirajte v lase in lasišče. Zavijte lase v brisačo in počakajte kakšno uro, nato pa izperite.
  
- Naročite se pri frizerju. Kot rečeno, poletna vročina za lase ni najbolj prijetna stvar, zato je dobro, če se pred poletjem odpravimo k frizerju, ki naj nam postriže konice in morda privošči našim lasem kakšno profesionalno masko. Po koncu poletja postopek ponovimo.

prejšnji članek
Super trik za dodatni prostor pri pakiranju!
Zdravje
Super trik za dodatni prostor pri pakiranju!
naslednji članek
Obraz Pop TV se ne bo poslovil
Kronika
Obraz Pop TV se ne bo poslovil