Jennifer Garner foto: Profimedia
Skrivnost pripisuje med drugim dobrim genom in zdravim prigrizkom, s katerimi je zasvojena. Najraje od vsega pa sega po rdeči pesi, za katero je tako ali tako znano, da njen škrlatni pigment kar poka od pomlajevalnih antioksidantov.
Priljubljene hollywoodske igralke ne boste zalotili s krompirjevim čipsom v roki, saj med posameznimi obroki vedno grizlja le zelenjavo, za katero pravi, da je njen vir lepote. Lakoto premaguje z ohrovtovim in zlasti pesinim čipsom, ki ga pripravlja po naslednjem receptu:
1. Rdečo peso nabere na svojem vrtu in jo najprej temeljito opere. Nato jo nareže na tanke rezine, pokaplja z oljem in potrese s soljo.
2. Rezine rdeče pese razporedi po papirju za peko in prestavi v pečico, segreto na 120 stopinj Celzija, za eno uro. Ko je čips pečen, ga malo ohladi, potem pa se ne zadržuje več – pospravi ga do zadnje drobtinice.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.