Moda&Lepota
 

Odkrijte skrivnost popolnih barvanih las s Keune

3. 9. 2024; 15.11
Avtor: Vsebino omogoča: E-parfumerija
keune, barva-las, barva-za-lase, barvani-lasje, e-parfumerija

Barve za lase foto: E-parfumerija

Za ženske so popolni barvani lasje več kot le modni trend - so odraz osebnosti, stila in samozavesti. Barve Keune so sinonim za vrhunsko kakovost in brezhibno oblikovanje.

Vsaka ženska ve, da njeno lepoto izžarevajo tako notranje zadovoljstvo kot nasmešek na obrazu in močni, zdravi, sijoči lasje.

Dolgi in bujni lasje so namreč od nekdaj simbol ženstvenosti ter zdravja, rezultata pa ni mogoče doseči le s pravilno izbrano pričesko, temveč tudi s profesionalno nego. In za slednjo lahko zelo dobro poskrbimo tudi doma.

Pomembno je, da v ta namen izbiramo izključno kakovostne izdelke preverjenih blagovnih znamk, za najboljšo nego vaših las in lasišča. Gre za t.i. podaljšano nego las, ki dopolnjuje negovanje in urejanje frizure v salonu ter obenem podaljšuje učinek salonske nege.

Zakaj Keune?

Preprosto, ker si vaši lasje zaslužijo le najboljše!

Keune že več kot 100 let neguje in poudarja naravno lepoto las po vsem svetu. Vsak izdelek je skrbno oblikovan z vrhunskimi sestavinami, ki hranijo, ščitijo in poudarijo sijaj vaših las. Ne glede na to, ali potrebujete nežno nego, obnovo poškodovanih las ali sijočo in obstojno barvo za lase, Keune ponuja pravo rešitev.

Barve za lase foto: E-parfumerija

Keune – nega las kakor v salonu

S Keune izdelki si lahko doma privoščite luksuzno nego, ki ste jo deležni pri profesionalnih frizerjih! Keune je profesionalna blagovna znamka, ki jo uporabljajo frizerji v salonih. Zato so izdelki zasnovani tako, da prinašajo vrhunske rezultate – od globinske obnove in zaščite do izjemnega leska in volumna.

Zakaj bi čakali na termin v salonu, ko pa lahko vrhunsko nego las doživite kar doma?

Keune Tinta Color – trajno obstojna barva za lase

Barva Keune Tinta Color je že davno osvojila frizerje po vsem svetu, pa tudi ženske, ki vedo, da so lepi lasje - dobro negovani lasje.

Osnovo barve sestavlja kokosova krema, ki med postopkom barvanja ščiti tako lase kot lasišče, se pa enostavno meša in ponuja trojno zaščito barve.

Barve za lase foto: E-parfumerija

Keune Tinta Color vsebuje tudi UV zaščito, ki lase ščiti pred bledenjem in UV poškodbami, zaradi česar je barva obstojnejša, medtem ko proteini svile občutno izboljšajo poškodovane lase. Keune barve so intenzivne in lase naredijo mehkejše ter sijoče.

Keune Tinta Color barva se meša s Keune Tinta Cream razvijalcem v 3, 6, 9 ali 12 %. Nanese se na suhe lase in deluje med 30 ter 40 minutami, nakar se temeljito izpere. Tudi Keune razvijalec barve je nežen do lasišča, saj ne vsebuje parabenov in je sestavljen iz 49 % negovalnih sestavin.

Zelo pomembna prednost barve Keune Tinta Color da prekrije tudi sive lase.

Prednosti Keune Tinta Color barve za lase

  • Nega in barva v enem: Keune barve za lase nudijo tudi nego vaših las. Barva lase obogati s keratinom, oljem mareličnih jedrc in svilenimi proteini, ki lase krepijo, mehčajo in jim dajejo čudovit sijaj.
  • Barva, ki traja: Pozabite na blede in hitro sprane lase! Keune barve se ponašajo z izjemno obstojnostjo, ki kljubuje pranju. Vaša barva bo ostala lepa tedne in tedne.
  • Paleta za vsako žensko: Keune vam ponuja široko paleto barvnih odtenkov. Vsaka ženska lahko najde popolno barvo, ki bo poudarila njeno lepoto in edinstvenost.
  • Nežne do las in lasišča: Keune barve so brez amoniaka in parabenov, kar pomeni, da so nežne do las in lasišča.
  • Barvanje v udobju doma: Barvanje las v udobju doma ima svoje izzive, saj vsi vemo, kako preprosto je sesti v salonu in prepustiti strokovnjakom, da poskrbijo za popolno barvo. Ko barvamo sami, pa je postopek lahko nekoliko bolj zahteven. Vendar pa je velika prednost, da imate tudi doma dostop do vrhunske profesionalne barve za lase, ki zagotavlja enako kakovostne rezultate kot v salonu. S Keune barvami lahko brez težav dosežete sijočo in dolgo obstojno barvo, ne da bi zapustili svoj dom, in tako uživate v razkošju salonske nege kar doma.

Do zdravih in sijočih las tudi z ustrezno vsakodnevno nego

Seveda drži, da imajo za zdravje las zelo pomembno vlogo preparati za lase. Kljub temu paje pomembna tudi vsakodnevna skrb za lase oziroma lasišče.

Med to sodijo izogibanje škodljivim UV sončnim žarkom, zaščita pred klorirano ali morsko vodo, zadostna hidracija in zdrava prehrana. Da bi bi lasje sijoči potrebujejo tudi vitamine, omega-3 maščobne kisline in železo.

Pri negi barvanih las ni pomembna le kakovost barve, ampak tudi ustrezna nega barvanih lasi. Zato je ob uporabi Keune Tinta Color smiselno uporabiti tudi negovalne izdelke za barvne lase - linije Keune Color Care. Ko izberete barvo Keune Tinta Color, je priporočljivo, da uporabljate tudi Keune Color Care šampon in Color Care balzam za barvane lase.

Ta celosten pristop usklajenih izdelkov Keune zagotavlja, da se barva še bolje razvije in ohrani svojo živahnost ter sijaj. Povezovanje izdelkov iste znamke namreč omogoča optimalno učinkovitost in dolgotrajne rezultate, saj so vsi izdelki zasnovani tako, da se med seboj dopolnjujejo.

Tako boste svojim lasem zagotovili najboljšo možno nego in ohranili obstojnost barve za lase.

Barve za lase foto: E-parfumerija

Ob upoštevanju vsega navedenega – uporabe profesionalnih Keune izdelkov, s katerimi so lasje deležni nege najvišje kakovosti, izogibanju dejavnikom, ki lase uničujejo, in vnosu posameznih hranil – bodo lasje nedvomno sijali, vaša samozavest pa bo še večja.

Zakaj si torej ne bi privoščili profesionalne nege las kar doma? E-parfumerija vam zato svetuje vrhunske Keune izdelke.

E-parfumerija je specializirana kozmetična trgovina, ki svojim strankam ponuja izdelke za nego las, telesa in obraza, in sicer izključno izbranih priznanih blagovnih znamk. Ker je v spletni trgovini na voljo več kakor 500 različnih izdelkov, med njimi tudi izdelki znamke Keune, ki so namenjeni negi las, so strokovnjaki za celostno nego telesa kadarkoli pripravljene pomagati pri izbiri.

Naročene izdelke dostavijo v dveh, največ treh dneh!

prejšnji članek
Nasveti ob nakupu saten posteljnine – kaj morate vedeti pred nakupom
Življenjski slog
Nasveti ob nakupu saten posteljnine – kaj morate vedeti pred nakupom
naslednji članek
Naravni recepti s paradižnikom za zdravo in sijočo kožo
Moda&Lepota
Naravni recepti s paradižnikom za zdravo in sijočo kožo

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.