nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Nives Orešnik močno presenetila

2. 10. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
jan kovačič, nives orešnik

Nives Orešnik in Jan Kovačič foto: M24

Zopet se je znašla v že znani situaciji.

Kljub temu, da Nives Orešnik v zadnjih letih poznamo predvsem kot osebno trenerko, je bila pred leti zelo aktivna v modnem svetu, saj je leta 2012 postala mis Slovenije. Zdaj pa se je zopet našla v že znani vlogi. 

Nives Orešnik foto: Promocijski material

V Emporiumu v ljubljanskem BTC-ju se je namreč odprla nova trgovina adidas Stadium, narejena po vzoru športnih stadionov. Prvo tovrstno trgovino pri nas je pospremil prihod nove kolekcije adidas by Stella McCartney, ki pod sloganom »Večja moč z manjšim okoljskim vplivom!« združuje slog in trajnostno naravnanost. Prenovljeno adidasovo trgovino so slavnostno odprle modne in športne digitalne vplivnice Nives Orešnik, Gaja Prestor, Tamara Simovič in Manca Šepetavec, dogodek pa sta s svojim nastopom popestrila akrobata Flipping Art.

Gaja Prestor in Tamara Simovič foto: Promocijski material

Nov koncept trgovine. foto: Promocijski material

Nives je ob tej priložnosti priznala, po oblačilih adidas najraje posega za treninge, prav tako tudi fitnes trenerka in digitalna vplivnica Tamara Simovič, ki to znamko izbere tudi za vsakdanje obveznosti. Odprtje je s pevskimi vložki popestrila mlada pevka Gaja Prestor, ki se je v elegantni kolekciji z nepogrešljivimi detajli predstavila tudi na modni brvi, v športnem duhu pa je modno revijo zaključila Manca Šepetavc, mis športa Slovenije 2017. 

prejšnji članek
Horoskop: Naredite nekaj zase
Horoskop
Horoskop: Naredite nekaj zase
naslednji članek
Klemen Bunderla pokazal svoje kuharsko (ne)znanje
Svet slavnih
Klemen Bunderla pokazal svoje kuharsko (ne)znanje