zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Čevlji Jordan - ustvarite outfit v košarkaškem in streetwear slogu

28. 6. 2023; 03.29
Avtor: Oglasno sporočilo
evlji-jordan
Superge Jordan so ene izmed najbolj priljubljenih modelov obutve na svetu. Vse odkar so se v osemdesetih letih prejšnjega stoletja prvič pojavile na prodajnih policah, vztrajno zasedajo prvo mesto in se danes ponašajo z nazivom legendarne obutve. Sprva so bile izdelane z mislijo na košarkaška igrišča, vendar so hitro postale nepogrešljiv del streetwear outfitov. Posezite po obutvi Jordan in dopolnite svojo omaro z ikoničnim modelom z znamenitim logotipom, ki bo vašim vsakodnevnim outfitom dodal košarkaški in streetwear pridih.

Superge Jordan za ženske

Želite v svojo omaro dodati nekaj športnega udobja? Ženski čevlji Jordan bodo odlična izhodiščna točka za oblikovanje casual, praktičnih, a hkrati elegantnih outfitov. Te superge s podobo v košarkaškem slogu bodo kot nalašč za druženje s prijatelji, obisk kina ali dejavnosti na prostem. Če želite poudariti svoje spoštovanje do dediščine blagovne znamke, vam priporočamo model Air Jordan 1 Elevate Low, navdihnjen s strani retro modelov. Z modeli v tem stilu boste lahko ustvarili videz, ki bo spominjal na devetdeseta leta - v slogu enega izmed trenutnih najmočnejših trendov na področju streetwear mode. Če pa imate morda raje sodobne modele, ki navdušujejo z izrazitimi, futurističnimi linijami, si oglejte modela Jordan Air 200E in Air Jordan 11 Cmft Low. Dinamične linije in izvirne kombinacije barvnih odtenkov bodo zagotovo pritegnili pozornost in vas izpostavili v množici. S športnimi copati boste lahko ustvarili popolne večnamenske outfite. Dodajte jim le oversized jakno, bombažno majico in kolesarske kratke hlače, vse skupaj pa za piko na i dopolnite še z elegantnimi sončnimi očali in bejzbolsko kapo. Posezite po masivnih supergah in se jih ne bojte kombinirati z nežnimi, zračnimi oblekami ali krili.

Modni modeli za moške

Znamka Jordan ponuja tudi pestro ponudbo za moške. Poskrbela je za široko paleto modelov in barvnih različic - za prav vse pa je značilen košarkaški pridih, vrhunska izdelava in zagotovljeno udobje. Izberete lahko tipičen košarkaški kroj z visokim zgornjim delom ali enega od posodobljenih modelov z vsestranskim videzom. Če pa se najbolje počutite v minimalističnih outfitih, pa posezite po enem od brezčasnih modelov: Jordan Air 1 Mid ali Jordan Series Mid. Z njihovo pomočjo boste lahko ustvarili vsestranske vsakodnevne outfite. Čisto enostavno jih lahko skombinirate z vašo najljubšo majico ali majico z dolgimi rokavi in trenirko ali casual kavbojkami. Posezite po moških športnih copatih Jordan Max Aura, Point Lane ali Jumpman Pro in pričarajte vrhunski košarkaški videz. Dodajte jim še kratke hlače in dres s številko vašega najljubšega igralca in dosegli boste popoln športni videz. Na hladne dni pa jim lahko dodate tudi oversized pulover ali bomber jakno.

Čevlji Jordan za najmlajše ljubitelje znamke

Priznana blagovna znamka vsekakor ni pozabila niti na najmlajše ljubitelje športnega sloga. Ameriška blagovna znamka ponuja široko paleto modelov čevljev, ki bodo zagotovo izpolnili vsa pričakovanja. Poleg klasičnih superg je znamka pripravila tudi obutev za druge letne čase. Če želite ustvariti izjemen zimski streetwear videz s pridihom športnega sloga, opremite svojega otroka s praktičnimi zimskimi škornji Jordan Drip 23. Njihovo edinstveno linijo krasijo elementi, prevzeti iz košarkaških čevljev. Odlikujejo jih tudi inovativne tehnologije in trpežni materiali, ki bodo poskrbeli za podporo in zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Je vreme zunaj prekrasno in sončno? Ne pozabite dopolniti poletnih kompletov vašega otroka z natikači Jordan. So lahki, udobni, odlično dizajnirani in bodo izpolnili prav vse vaše zahteve. Natikači z Jumpman logotipom so must-have del garderobe čisto vseh mladostnikov, ki obožujejo šport. Zagotovo jih bodo želeli vzeti s seboj tako za na bazen kot v telovadnico. Jordan otroški čevlji se bodo dobro obnesli tako v dekliških kot deških omarah. So elegantna dopolnitev vsakodnevnih outfitov tako za v šolo kot za prosti čas in bodo poskrbeli za popoln videz že od malih nog.

Celotno kolekcijo Jordan čevlji odkrijte v fizičnih trgovinah Sizeer in na spletu https://sizeer.si/.

prejšnji članek
Znaki toksičnega odnosa
Zdravje
Znaki toksičnega odnosa
naslednji članek
Pomirite kožo z domačo masko iz sivke in medu
Moda&Lepota
Pomirite kožo z domačo masko iz sivke in medu