benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Lovljenje najboljših kotov: Nova doba selfijev

14. 9. 2023; 10.30
Avtor: Oglasno sporočilo
085_Galaxy_flip5_hands-on_ocrean_green_LI
Selfiji so postali nepogrešljiv del našega vsakdanjega življenja. Od spontanih trenutkov do posebnih priložnosti, vedno smo pripravljeni na fotografiranje in deljenje svojih trenutkov. Vendar pa kot vsi ljubitelji selfijev dobro vemo, niso vsi selfiji enako ustvarjeni in enako privlačni.

Pogosto poskušamo ujeti popoln trenutek v tako imenovani “zlati uri sonca” in ujeti čarobnost v najboljši fotografiji, a nam to vedno ne uspe. S prilagajanjem svetlobe in poskusom iskanja najboljših kotov se trenutek hitro izmuzne, preden lahko zajamemo popoln selfi. Toda sedaj, ne glede na izzive, ki jih prinaša popolno fotografiranje, imamo za vas odgovor - Samsung Galaxy Z Flip5. Ta naprava ni le telefon, temveč vaš zvesti partner pri ujetju popolnih selfijev, ne glede na okoliščine.

Selfiji v času zlatega sonca

Nahajate se tam, obdani z nežno zlato svetlobo, ki jo ustvarja zahajajoče sonce in preprosto veste, da je pravi trenutek za zajem tiste popolne fotografije. V takšnih situacijah je ključno, da imate na voljo orodje za zajem popolnega selfija, ki bo ohranil čarobnost tega trenutka. Fotografiranje v zlati uri zahteva posebno spretnost in občutek za svetlobo in pravi kot. In tu nastopi Galaxy Z Flip5, prepogljivi telefon, ki je bil ustvarjen za takšne trenutke. Ponaša se s sprednjo kamero za selfije z ločljivostjo 10 MP in zadnjo dvojno kamero s širokokotnim objektivom 12 MP in ultra širokokotnim objektivom 12 MP.

Zahvaljujoč FlexCam kameri lahko Galaxy Z Flip5 zajema osupljive selfije tudi ko je zaprt. Preprosto s pritiskom na bližnjico na zunanjem zaslonu aktivirate aplikacijo kamere in zajamete edinstven trenutek. S to funkcijo lahko enostavno upravljate nastavitve kamere, ponovno zajamete posnetke ali jih prilagodite, vse to brez potrebe po odpiranju telefona. Hkrati je telefon dovolj majhen, da se prilega dlani uporabnika, zato ga zlahka zložite in pospravite v žep ali torbo. Ko se znajdete v čudovitem okolju, lahko hitro izvlečete telefon in ujamete trenutek preden izgine.

Če želite posneti fotografijo v gibanju, lahko s funkcijo za upravljanje kamere na svoji pametni uri Galaxy Watch6 fotografirate povečane selfije od daleč ali pa jih posnamete naravnost iz zunanjega zaslona. To pomeni, da lahko zdaj ujamete popolne selfije v vsaki situaciji, tudi kadar nimate pomoči druge osebe.

Ko se dan prevesi v noč

Ker se ne fotografimo le podnevi, ampak tudi v večerni svetlobi, Galaxy Z Flip5 z neverjetno funkcijo Nightography omogoča, da zajamete pravo čarobnost noči. Zahvaljujoč široki kameri tega mobilnega telefona na zaslon lahko ujamete celoten prizor, ne da bi razprli telefon. Preprosto povlecite ikono kamere na zunanjem zaslonu in se prepustite snemanju s pomočjo kamere FlexCam. S 4K nočno kamero se lahko prepustite fotografiranju tudi po sončnem zahodu, brez skrbi za izgubo kakovosti, saj funkcija zagotavlja vrhunsko sliko tudi v slabših svetlobnih pogojih.

Prepogljiva zasnova za ustvarjalno izražanje

Zasnova Galaxy Z Flip5 odraža skrbno upoštevanje uporabnosti. Večji zunanji zaslon omogoča, da hitro preverite obvestila, odgovorite na sporočila in opravljate svoje naloge, brez potrebe po odpiranju telefona. Toda to ni le ena izmed njegovih vrlin. Telefon je bil zasnovan s posebnim poudarkom na prepogibanju in uporabi pod različnimi koti, kar vam omogoča, da zajamete najboljše selfije, ne glede na okoliščine.

Preprosto postavite Galaxy Z Flip5 na mizo ali tla in prilagodite kot, ki vam najbolj ustreza. To pomeni, da lahko zajamete popoln selfi, ali ko ste sami ali v družbi prijateljev, in ne glede na to, ali želite zajeti trenutek iz višje perspektive ali se približati podrobnostim. Galaxy Z Flip5 vam omogoča, da izrazite svojo ustvarjalnost in dosežete najboljše rezultate pri fotografiranju brez omejitev.

Izrazite svojo edinstvenost

Barve naprave - od mentol zelene do elegantne sivke - omogočajo, da izrazite svojo osebnost skozi svojo napravo. Vaš pametni telefon je sestavni del vašega stila in nič ni boljšega, kot da se ujema z vašo obleko ali razpoloženjem dneva. Poleg tega lahko zunanji zaslon popolnoma prilagodite po svoji meri s številnimi pripomočki, video ozadji, številčnicami, slogi in drugimi elementi, s katerimi bo Galaxy Z Flip5 postal čisto unikaten, čisto vaš.

Moč za brezhibno delovanje

Nova Snapdragon® 8 Gen 2 mobilna platforma za Galaxy Z Flip5 vas popelje na povsem novo stopnjo moči. Doživite bolj gladko grafiko, hitrejšo umetno inteligenco in izboljšano delovanje baterije. S tem pametnim telefonom boste kos tudi najzahtevnejšim nalogam, brez zatikanja ali upočasnjenega delovanja. Tako boste lahko fotografirali, urejali slike in delili svoje selfije z lahkoto in ves dan.

S 3700 mAh (tipična) baterijo, ki jo poganja zmogljiv procesor, Galaxy Z Flip5 omogoča, da dlje časa uživate v vaših najljubših dejavnostih. Ne glede na to ali gledate filme, brskate po spletu, urejate fotografije ali igrate mobilne  igre pozno v noč, se boste lahko zanesli na vzdržljivo baterijo, ki vas ne bo pustila na cedilu.

Galaxy Z Flip5 je resnično naprava, ki združuje slog, zmogljivost in funkcionalnost v enem. Za vse ljubitelje selfijev in tiste, ki cenijo estetiko ter praktičnost, je Galaxy Z Flip5 odgovor na vaše želje po popolnih selfijih. S kompaktno zasnovo, izjemno zmogljivostjo in inovativnimi funkcijami je pripravljen slediti vašim najbolj ustvarjalnim trenutkom in vam pomagati zajeti nepozabne spomine. Vstopite v novo dobo selfijev z Galaxy Z Flip5 in uživajte v vsakem trenutku svojega življenja kot še nikoli prej.

Z novim telefonom in tablico do štirih brezplačnih mesecev YouTube Premium!

Ob nakupu in aktivaciji Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5 lahko izkoristite edinstveno priložnost - štirimesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium. Ta izjemna ugodnost velja od 11. avgusta 2023 do 1. aprila 2024. Gre za izjemno priložnost da brezplačno dostopate do ekskluzivnih vsebin na YouTube-u brez nepotrebnih oglasov, kar občutno izboljša uporabniško izkušnjo in omogoča raziskovanje raznolikega sveta vsebin - od zabavnih do modno-izobraževalnih. Več o ponudbi na zgornjih povezavah.

Odlična ponudba pa vas čaka tudi pri storitvi One Drive. Naj vas ne skrbi, da vam bo zmanjkalo prostora za shranjevanje fotografij in videoposnetkov. Če ste ponosni lastnik Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5, sinhronizirajte svojo Galerijo s storitvijo OneDrive in unovčite kar 6 mesecev brezplačnega dostopa do 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku s paketom Microsoft 365 Basic OneDrive. To je odlična priložnost, da svoje datoteke, fotografije in dokumente varno hranite v oblaku ter jih imate vedno pri roki, kjerkoli in kadarkoli.

prejšnji članek
Zvezdnik Botrov vajen navdušenih oboževalcev
Svet slavnih
Zvezdnik Botrov vajen navdušenih oboževalcev
naslednji članek
Konec pretvarjanja: Mateji kimajo zaradi strahu
Resničnostni šovi
Konec pretvarjanja: Mateji kimajo zaradi strahu
#obraziavenija
obraziavenija