luka mesec, klemen boštjančič
Svet24.si

Te davčne spremembe predlaga ministrstvo za finance

823603_092-strancar
Necenzurirano

Znani slovenski podjetnik na avstrijski zatožni klopi: zakaj so ga preiskovali?

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Udobni in vsestranski čevlji, ki jih enostavno kombiniraš s celotno garderobo

15. 5. 2024; 02.30
Avtor: Oglasno sporočilo
HeyDude_Intersport_BTC_TK-9 copy

Foto: Toni Konrad

Stremiš k trenutkom čistega udobja in radosti, ki jih najraje deliš s prijatelji in družino? Vedno loviš nepozabne izkušnje, ki jih želiš doživeti pristno in prvinsko?

Potem HEYDUDE predstavlja odgovor na vsa tvoja vprašanja. Čevlji, ki ponujajo široko paleto udobnih čevljev, ki so hkrati tudi lahki in vsestranski, primerni pa so za različne aktivnosti in življenjske sloge: »Filozofija znamke HEYDUDE je, da res lahki, udobni in vsestranski čevlji, ki jih enostavno kombiniraš s celotno garderobo, omogočajo, da se lažje prepustiš trenutku, v katerem si,« je na predstavitvi v ljubljanskem Intersportu potrdil Marjan Kočila, direktor Intersocks, podjetja, ki je uradni distributer znamke HEYDUDE na 14 evropskih trgih, tudi v Sloveniji.

Foto: Toni Konrad

Udobna obutev, ki je obnorela ameriške najstnike

Obutev, ki je že obnorela Združene države Amerike in med ameriškimi najstniki zaseda celo sedmo mesto na lestvici priljubljene obutve, je prav zaradi svoje udobnosti vedno bolj priljubljena tudi med evropskimi potrošniki: »HEYDUDE v ZDA velja za eno bolj priljubljenih znamk udobne in dostopne obutve. Povprečno ima kupec doma štiri pare čevljev naše obutve, kar je dvakrat več od konkurence,« je še poudaril Kočila.

Foto: Toni Konrad

Od ikoničnih ‘Wendy’ in ‘Wally’ do superg, škornjev, sandalov in obutve za otroke

Znamko HEYDUDE sta s ciljem ustvarjati čevlje, ki brez težav združujejo udobje, stil in vsestranskost leta 2008 v italijanski Toskani ustanovila strokovnjaka za obutev, Alessandro Rosano in Dario Kaute. Leta 2022 je znamko kupilo ameriško podjetje Crocs, ki je dodatno razvilo kolekcijo in poudarilo njene prednosti ter posebnosti. Po navdušenju nad prvima dvema ikonama z imenoma 'Wendy' in 'Wally' je tako znamka preizkušeno udobje in lahkotnost razširila na številne nove stilske modele čevljev, kot so superge, škornji in sandali, razvili pa so tudi otroško kolekcijo. 

Foto: Toni Konrad foto: arhiv

Kočila je zbranim na dogodku zaupal, da bo HEYDUDE tudi v prihodnje gradil na dveh glavnih ikonah, 'Wally' in 'Wendy', in pri tem ohranjal glavne značilnosti – lahkotnost in udobje. Novost pri prihajajoči jesenski kolekciji bodo škornji z vodoodbojnimi materiali, konec letošnjega leta pa bo na voljo tudi sodelovanje s Coca-Colo. Za pomlad in poletje 2025 načrtujejo širšo kolekcijo za vse kategorije in še več novih barv, printov, materialov in sodelovanj.

Foto: Toni Konrad

prejšnji članek
Preprost ritual poživi polt in jo razstruplja
Moda&Lepota
Preprost ritual poživi polt in jo razstruplja
naslednji članek
Raziskava: V Sloveniji vedno več ljudi, ki živijo udobno?
Življenjski slog
Raziskava: V Sloveniji vedno več ljudi, ki živijo udobno?
#nasazenazenska
nasazenazenska