zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Njenih 5 minut
 

7 modnih trikov, ki bi jih morala poznati vsaka

12. 5. 2016; 07.30
Avtor: Ana K.
girl-1308307_1920

foto: Pixabay

Praktični, hitri in enostavni.

Izbrskali smo nekaj uporabnih nasvetov, ki vam bodo v določenih primerih zagotovo prišli prav. Prepričani smo, da se velikokrat znajdete v podobnih neprijetnih situacijah. Od sedaj naprej njihovo reševanje ne bo več težava.

1. Madeži dezodoranta

Poznate situacijo, ko ste že skoraj pripravljeni na odhod, le še majico oblečete in ste gotovi nato pa ugotovite, da ste si med oblačenjem priskrbeli sledi dezodoranta? Ne skrbite. Otroški vlažilni robčki vam bodo pomagali rešiti težavo. Najbolje je, da jih imate vedno s seboj v torbici in en paketek v kopalnici. Le obrišete področje, kjer so se madeži pojavili in zadeva je urejena.

2. Vaši čevlji izločajo neprijetne vonjave?

Suhe čajne vrečke so prava rešitev. Le vstavite jih v čevelj in posrkale bodo nadležen vonj ter poskrbele, da bo le-ta bolj svež in prijeten.

3. Zmečkan ovratnik

Zelo radi nosite srajce, a vedno naletite na zmečkan ovratnik. Ne skrbite, imamo rešitev. Pomagajte si z likalnikom za lase. Boste videli, da bo vaš ovratnik poravnan kot še nikoli. Le pazite, da se ne opečete.

4. Zavozlana verižica

Se vam je snela verižica in se v torbici zavozlala? Predstavljamo vam trik, ki pomaga, da do takšnih situacij sploh ne pride. Slamica. Da, prav ste slišali. Poskrbite, da bo navadna slamica vedno v vaši torbi. Enostavno napeljete konec verižice skozi luknjico in jo na drugem koncu spnete. Na ta način lahko pozabite na nadležne vozle, ki so vam delali preglavice.

5. Preprečite nastanek žuljev na nogah

Vsakič, ko obujete čevlje dobite žulj? To ne bo več problem z navadnim dezodorantom v stiku. Preden obujete nove čevlje ali tiste, ki vas največkrat ožulijo, si namažite noge s čisto navadnim dezodorantom v stiku in s tem naredite konec nadležnim žuljem.

6. Imate rane in zareze po britju nog?

Vazelin vam jih bo pomagal odpraviti. Le namažete ga na poškodovano področje in že čez nekaj ur boste opazili čudežne rezultate.

7. Rumeni madeži na vaši najljubši beli majici

Znebite se madežev s pomočjo limoninega soka. Stisnite sok limone in z njim poškropite belo majico pred pranjem. Navdušeni boste nad končno belino.

Smo vam kaj pomagali?

prejšnji članek
Jessica Simpson prisega na ribjo pedikuro
Moda&Lepota
Jessica Simpson prisega na ribjo pedikuro
naslednji članek
Pokukajte v Ronaldovo newyorško stanovanje
Življenjski slog
Pokukajte v Ronaldovo newyorško stanovanje