nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Njenih 5 minut
 

Naj vas ne bo sram, ko se to zgodi!

27. 5. 2016; 03.30
Avtor: T.P.
ženska na stranišču

foto: Profimedia

Sveže ste zaljubljeni v moškega, ki vas je prvič povabil k sebi domov. Ponudi vam pijačo, vas pa ravno takrat zvije v trebuhu. Še nikoli vas ni tako tiščalo na veliko potrebo kot prav v tem neprimernem trenutku.

Namesto da stiskate in trpite, se iz delikatne situacije raje rešite na način, ki vas ne bo osramotil, a se boste vseeno počutili olajšane.

Toaletni papir na vodi bo zadušil zvok ob padcu vašega iztrebka.

Ko vas prime pri fantu

Najprej iz pipe spustite hladno vodo, katere zvok bo prikril vse tiste zvoke, za katere ne želite, da bi jih vaš dragi slišal. Bolje je, da je voda hladna. Če je vroča, lahko nastane para, ki povzroči zadrževanje vonjav. Nato odprite okno ali prižgite ventilator, ki bo hitreje razpihal neprijetne vonjave. Po opravljeni veliki potrebi spustite vodo dvakrat ali trikrat, da se resnično povsem rešite dokazov in vonjav. Preden zapustite stranišče, uporabite osvežilec zraka. Če ga ne najdete, zgrabite prvo dišavo, ki vam pride pod roke. Lahko je dezodorant, ali pa kar vaš parfum iz torbice.

Pošpricajte vsaj dvakrat ali trikrat. Situacijo prikažite na humoren način. Vedite, da se moški ne počutijo tako neprijetno, če jih prime na veliko potrebo med obiskom pri ženski, zato lahko pri pojasnjevanju, zakaj ste se toliko časa zadržali na stranišču, mirno lahko uporabite subtilen humor. Z nasmeškom mu recite, naj raje malce počaka, preden se sam odpravi na vece.

Vsaj 2-krat potegnite vodo za sabo, lahko pa tudi večkrat.

Ko vas prime v službi

Počasi se odmaknite od sodelavcev in se diskretno odpravite proti toaletnim prostorom. Če imate več stranišč, izberite tisto, ki je najbolj odmaknjeno, saj boste tako imeli več zasebnosti. Bolj, kot boste oddaljeni od ljudi, manj vas bodo slišali in vohali. Na vodo položite nekaj toaletnega papirja, ki bo ob padcu v školjko zadušil zvok vašega iztrebka.

Med opravljanjem velike potrebe večkrat spustite vodo. Poleg tega, da bo njen zvok močnejši od zvoka vašega početja, bo tudi zmanjšala širjenje neprijetnih vonjav. Seveda lahko uporabite tudi kakšno dišavo. Preden zapustite stranišče, preverite, ali je školjka čista.

Ne želite drugim ničesar, kar ne želite sebi, torej tudi ne tega, da bi vstopili v toaletni prostor, kjer so še vidni sledovi velike potrebe. Če je treba, dvakrat spustite vodo in počistite školjko s ščetko. Z ljudmi, ki jih srečate v 'posvečenih prostorih', se ne spuščajte v dolge pogovore, prav tako ne uporabljajte mobilnega telefona, saj to ni higienično.

prejšnji članek
Ali se zaljubite prehitro?
Zdravje
Ali se zaljubite prehitro?
naslednji članek
Prazne obljube na embalaži
Zdravje
Prazne obljube na embalaži
#obraziavenija
obraziavenija