Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Anđa Marić končno osvobojena okov preteklosti

5. 4. 2018; 05.00
Avtor: K.M.
Anđa Maric

foto: Mediaspeed

Praznike je preživela skupaj s sinom Gašperjem in nekdanjim možem Primožem.

Hrvaška glasbena izvajalka Anđa Marić ter slovenski kuhar in fotograf Primož Dolničar sta se leta 2010 let ločila, sledila pa je dolgoletna in umazana bitka za skrbništvo nad njunim sinom Gašperjem. Zadnji prazniki pa so dokazali, da so vse zamere in izgovorjene besede pozabljena. Tudi Anđa sama pa pravi, da je končno osvobojena okov preteklosti. 

Že njen instagram račun je čez praznike kazal na to, da so odnosi med glasbenico in kuharjem izboljšani. S sledilci je namreč delila kar nekaj fotografij, na katerih so pozirali tako nekdanja zakonca kot tudi njun sin. V svojem blogu na portalu 24sata pa je Anđa razkrila, kaj se je dogajalo. "Primož in jaz sva pila vino in se pogovarjala, sin pa nama je predvajal glasbo in naju objemal. Primož me je vprašal, kako mi je zdaj, ko Gašper živi pri njemu in rekla sem, da mi je samo pomembno, da je srečen in da sem mu hvaležna, ker zanj lepo skrbi," je zapisala Anđa in k temu dodala: "Gašperju sem povedala, da sva bila sebična, ker sva se leta prepirala in se obnašala kot idiota, on pa naju je objel in nama rekel, da sva mu super in da naju ima oba rad." 

Najbolj pa izstopa njena izjava, ki povzema celotno dogajanje zadnjih osem let. "Ljudje, jaz sem ozdravljena. Lahka in osvobojena okovov preteklost. Ko pa vidim, koliko to pomeni najinemu sinu, je moje srce veliko kot hiša."

A post shared by andjamarics (@andjamarics) on

A post shared by andjamarics (@andjamarics) on

prejšnji članek
Slovenska pevka navdušila na modni brvi
Moda&Lepota
Slovenska pevka navdušila na modni brvi
naslednji članek
Ti astro znaki so najslabši partnerji
Horoskop
Ti astro znaki so najslabši partnerji