nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Zaljubili so se med snemanjem telenovel

26. 1. 2019; 12.00
Avtor: K.M.
Jencarlos Canela in Gaby Espino

Jencarlos Canela in Gaby Espino foto: Profimedia

Nadaljevanke iz špansko govorečih držav, oziroma telenovele, vedno znova pretresejo in navdušijo s skrbno dodelanimi liki in zgodbami. Velikokrat pa se zgodi, da strast, ki jo gledate na malih ekranih, ni samo zaigrana, saj se tudi med junaki v resničnem življenju pletejo ljubezenske vezi. Kateri igralci so se zaljubili med snemanjem telenovel in kako so se zgodbe zaključile?

Jencarlos Canela in Gaby Espino

Danes 30-letni igralec in pevec in 42-letna igralka in nekdanja manekenka sta se spoznala leta 2009 med snemanjem telenovele Más sabe el diablo. O razmerju se je govorilo kar nekaj časa, a sta ga potrdila šele leta 2011 preko klepeta v živo na twitterju. Hkrati sta tudi oznanila, da pričakujeta otroka, sin Nickolas Canela Espino se je rodil februarja 2012, njegova botra pa sta Cristina Saralegui in Pitbull. Njuno razmerje je takrat dvigalo kar nekaj prahu, saj je med njima kar 12 let starostne razlike, a sta le-to vsaj nekaj časa uspešno premagovala. Na presenečenje vseh sta se igralca leta 2014 razšla, kar sta hkrati potrdila na družbenih omrežjih. Od takrat v resnici prave ljubezni še nista našla, kljub nekaterim ljubezenskim razmerjem. Naj bi pa skupaj uspešno vzgajala svojega 6-letnega sina. Gaby ima sicer še 10-letno hči Oriano iz zakona z igralcem Cristobalom Landerjem.

Angelique Boyer in Sebastian Rulli

Angelique Boyer in Sebastian Rulli foto: Profimedia

Čeprav sta se spoznala že leta 2010 med snemanjem telenovele Teresa, igralca Angelique Boyer in Sebastian Rulli zatrjujeta, da se takrat še nista zaljubila. Sebastian je bil takrat namreč še vedno poročen z igralko in novinarko Cecilio Galliano, od katere se je uradno ločil šele leta 2011, skupaj pa imata tudi sina Santiaga. Leta 2013 sta igralca spet skupaj zaigrala v telenoveli Vrtinec življenja, ki ju je zelo zbližala, oba samska pa sta en v drugem prepoznala ljubezni svojega življenja. Par svojo obletnico tako praznuje 23. septembra. Leta 2016 je Sebastian recimo na Instagramu zapisal: "Neverjetno je, kako je letel čas. Danes praznujeva dve leti odkar sva začela najino razmerje, zdi se mi, kot da bi bilo včeraj. Si ženska mojih oči, ki prižge mojo strast in moje želje. Si moja luč in še več. Ljubim te." S tem je tudi potrdil, da bosta letos septembra praznovala 5. obletnico in da se v romantično razmerje nista spustila med snemanjem prve skupne telenovele. 

Jorge Salinas in Elizabeth Álvarez

Jorge Salinas in Elizabeth Álvarez foto: Profimedia

Igralec Jorge Salinas, ki ste ga lahko spremljali v vlogi Artura v pred kratkim končani telenoveli Moč in strast, ima za sabo že kar nekaj bornih razmerij. Leta 1995 se mu je v razmerju z igraalko Adriano Cataño rodila hči Gabriela. Istega leta se je poročil s Fátimo Boggio, leta 2005 pa sta se jima rodila dvojčka Santiago in Jorge Emilio. Čeprav se je od nekdanje žene ločil šele leta 2009, je bilo razmerja več kot očitno konec že leta 2006, ko se mu je v aferi z igralko Andreo Noli rodila hči Valentina. Tudi to razmerje pa se ni obdržalo. Med snemanjem telenovele Goreče maščevanje (Fuego en la sangre) je še vedno uradno poročen spoznal devet let mlajšo igralko Elizabeth Álvarez, s katero sta se poročila leta 2011 na haciendi v Mehiki. Leta 2015 sta se razveselila dvojčkov, deklice in dečka, ki sta ju poimenovala Maxima in Leon. 

Ana Brenda Contreras in Iván Sánchez

Ana Brenda Contreras in Iván Sánchez foto: Profimedia

Med snemanjem Odpuščanje ljubezni sta se leta 2015 spoznala tudi Ana Brenda Contreras in Iván Sánchez, ko je bil ta še poročen z nekdanjo ženo Elio Galera. Razmerje sta igralca uradno potrdila šele po uradni Ivanovi ločitvi leta 2016, a sta ga vseeno vztrajno skrivala pred mediji. Lansko leto pa sta razmerje končala, saj naj bi zaradi številnih obveznosti le težko našla čas, da se sploh vidita. "Še vedno govoriva in vedno bova v življenju en drugega. Vse je v redu, ampak se resnično nič ne vidiva," je o koncu razmerja pred kratkim povedala Ana.  

prejšnji članek
Kaj čačke razkrivajo o vaši osebnosti?
Zdravje
Kaj čačke razkrivajo o vaši osebnosti?
naslednji članek
Slovenski glasbeniki pripravili totalno norišnico
Svet slavnih
Slovenski glasbeniki pripravili totalno norišnico
#obraziavenija
obraziavenija