stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Če z moškim spite samo eno noč, morate vedeti ...

24. 3. 2016; 07.30
Avtor: T.P.
profimedia-0093441168

Ne pozabite na zaščito. foto: Profimedia

Ljudje, ki resnično uživajo v seksu za eno noč, lahko na ta način pridobijo večjo samozavest, poleg tega pa so tudi bolj zadovoljni s svojim življenjem.

Kozarec odložite, preden bi lahko pregloboko pogledali vanj. foto: Profimedia

Konzervativci vedno znova ponavljajo, da seks za eno noč omalovažuje ženske in družbo vodi v propad. Toda ta vrsta zabave niti približno ni tako dramatična, kot jo mnogi želijo prikazati. Nedavna raziskava, ki so jo opravili v New Yorku, je pokazala, da ljudje, ki se z veseljem podajajo v tovrstne nočne avanture, lahko od tega veliko potegnejo. Običajno so bolj samozavestni in bolj zadovoljni z življenjem, posledično pa je pri njih manjše tveganje za razvoj depresije ter anksioznosti. To pa ne pomeni, da pri neobveznem seksu ni treba upoštevati pravil igre. Če jih upoštevate, vam seks za eno noč gotovo ne bo uničil življenja.

Če si denimo želite divjega seksa, je to enkratna priložnost, da svojo željo uresničite.

Za začetek pustite čustva pred vrati

Na to izkušnjo glejte kot na kratko avanturo, po kateri ne pričakujte nič drugega kot čisto fizično zadovoljstvo. Če ne veste, kako se počuti vaš potencialni partner, mu naravnost povejte, kakšni so vaši nameni. Ne pozabite, da je varnost na prvem mestu. Uporabljajte usta, in sicer zlasti v ta namen, da poveste svoje želje. Čar neobveznega seksa za eno noč je prav v dejstvu, da ne morete nič izgubiti, ne glede na to, kaj si privoščite. Če si denimo želite divjega seksa, je to enkratna priložnost, da svojo željo uresničite, ne da bi v to morali vpletati čustva.

Ljubimcu za eno noč naravnost povejte, kakšen seks si želite. foto: Profimedia

Vsi vemo, da v ljubezenskih zvezah obstajajo scenariji, ki se jih držimo tudi med spolnimi odnosi. Pri seksu za eno noč ni nobenih pravil niti scenarijev. Partnerju mirno, brez pomislekov glede protokola, povejte ali pokažite, kaj si želite. To pa ne pomeni, da vam ni treba upoštevati osnovnih pravil bontona. Pogovor naj bo lahkoten, izogibajte se debati o vaših bivših ljubeznih, o politiki in članih družine. Zjutraj vam ni treba skupaj zajtrkovati ali reševati križank, lahko pa partnerju pred odhodom ponudite skodelico kave. Prav tako je enostavna zahvala za prijetno noč več kot dobrodošla.

Seks za eno noč vam lahko prinese več samozavesti.

Pazljivo z alkoholom

Čeprav se je lažje sprostiti s pomočjo alkohola, nikar ne pretiravajte. Če že ne bo drugih posledic, se lahko zgodi, da se ne boste ničesar spomnili oziroma ne boste imeli nič od te izkušnje. Ko je vsega konec, nikakor ne smete izginiti v noč. Od partnerja se prijazno poslovite, saj boste tako preprečili, da bi se kdo od vaju počutil izkoriščenega. Poleg tega boste preprečili možne komplikacije v prihodnosti, če slučajno kdaj naletita eden na drugega.

Varnost je na prvem mestu

Zapomnite si, da je zaščite nekaj, o čemer nimate kaj razpravljati. Vedno morate misliti na varen seks, zlasti, kadar greste v posteljo z nekom, ki ste ga ravnokar spoznali. Prezervativi so nujno potrebni, drugače se stvari lahko hitro začnejo razvijati v neželeno smer. Če jih vaš ljubimec zavrača, je bolje, da se z njim kar takoj razidete oziroma da si poiščete drugega partnerja za eno noč.

prejšnji članek
Dieta za vašo kožo, ki dela čudeže!
Zdravje
Dieta za vašo kožo, ki dela čudeže!
naslednji članek
42-letni Petri Kerčmar je takrat Uroš ...
Svet slavnih
42-letni Petri Kerčmar je takrat Uroš ...