boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Popestrite dogajanje v spalnici s seksi igricami!

3. 4. 2016; 02.45
Avtor: Eva Kralj/revija Fatalna
Seks(i) igrice
Za te vrste igric niste nikdar prestari, zagotovo pa vam(a) bodo v veselje in užitek. Za njihovo izvedbo pravzaprav ne potrebujete ničesar, razen veliko domišljije, in tudi če vam kakšna ni najbolj všeč, si jo še vedno lahko prilagodite po svoje. Naj se zabava začne!

Malo pred njegovim prihodom domov po vajinem stanovanju logično razporedite samolepilne listke z navodili, ki jih bo moral upoštevati na poti do vas. Na njih na primer napišite: Pojdi v kopalnico in si umij roke; Sleci majico; Iz zamrzovalnika vzemi ledeno kocko; Čakam te v postelji … Nekaj takšnih listkov z navodili, kaj naj počne, lahko nalepite tudi nase.

Na deset papirčkov napišite, narišite ali nalepite različne seksualne položaje, na poljubno število papirčkov pa zapišite še različne kraje (lahko tudi samo sobe po stanovanju). Nato mu predlagajte vlečenje listkov in seveda dosledno izpolnitev zapisanega. Ena od možnosti je tudi, da žrebata samo med listki, na katerih so različni seksualni položaji, ali mečeta dve kocki, na katerih različno število pik pomeni različne posteljne dejavnosti, ki sta jih seveda prej zapisala na list papirja.

S svečami okrasite spalnico in ga povabite na romantično noč v dvoje. Če ste za eksperimentiranje, lahko s previdnim kapljanjem voska na njegovo ali svoje telo še povečate vzburjenje. Seveda tudi previdnost pred ožganimi rjuhami ne bo odveč.

Privoščite si kakšen kos novega, drznega spodnjega perila ali samostoječe nogavice, ki jih drugače nikoli ne nosite. Tudi nakup svilene posteljnine se vam bo zagotovo obrestoval – še posebno ko bosta v posteljo zlezla gola. Svileni vzglavniki pa imajo še eno pozitivno stran, saj ponoči skrbijo za vašo kožo bolj kot kateri koli drug material.

Za kakšen bolj poseben dogodek, kot je recimo njegov rojstni dan, mu kupite in pod vzglavnik podtaknite najnovejšo revijo z razgaljenimi dekleti. Nato naj si izbere in gleda tisto, ki mu je najbolj všeč, vi pa ga vmes oralno zadovoljite. Verjemite, tovrstnih revij ne bo nikoli več gledal, ne da bi pri tem pomislil na vas.

Presenetite ga z drugačno pričesko tam spodaj. Če ste drugače bolj za naravni videz, jo pobrijte in pristrizite čisto na kratko. Pri določanju oblike vam je lahko v pomoč svinčnik za veke. Tiste bolj drzne si lahko s peno za lase celo pobarvate dlačice – a pri tem pazite, da barva ne zaide tja, kamor ni treba. Zanimiva popestritev zanj bo tudi tatu nalepka ali nalepljeni kristalčki.

Na dan, ko se boste počutili še posebno poredni, ga obiščite oblečeni kar se da izzivalno ter se mu predstavite kot vaša sestra dvojčica. Nato po divjem seksu brez besed odidite in se naslednji dan pretvarjajte, kot da se ni nič zgodilo. Ali pa mu čez oči zavežite prevezo in se pretvarjajte, da ste njegova najljubša filmska zvezdnica. Pri tem vam lahko pomaga tudi lasulja, ki jo drugače uporabljate le za pusta (ne ravno tista klovnovska seveda).

Igro potapljanja ladjic prilagodita tako, da na mreži označita svoja oblačila: E8 – nedrček, D4 – spodnjice, A9 – hlače itd. Nadaljnja pravila igrice pa so vam najbrž že jasna: vsakič ko nasprotnik potopi vašo ladjico, odleti z vas kos vašega oblačila. Druga različica pa je, da vam mora partner ob potopitvi njegove ladjice izpolniti kakšno seksi željo.

Povabite ga s seboj v veleblagovnico, natančneje na oddelek s spodnjim perilom. Nato poskusite vse najbolj drzne modele, on pa naj pri tem kuka v kabino ali se vam v njej celo pridruži na kratkem, a sladkem. To, da vaju lahko vsak hip zalotijo, bi vama moralo po žilah pognati še dodatni adrenalin.

Sproščanje v topli, dišeči kopeli je eden največjih užitkov, kar si jih lahko privoščita. V kad natrosite nekaj cvetnih lističev vrtnice, naredite veliko pene in ohladite peneče se vino. Če kadi nimata doma, si takšno razvajanje privoščita v katerih od term, ki ponujajo posebne programe za pare.

Še nekaj kratkih idej:

- Izdelajte mu posebno kartico, s katero mu boste izpolnili določeno željo (recimo oralni seks), kadar koli vam jo bo pokazal.


- Izmislita si svoje ime za seks. Tako bosta recimo dolgočasnim znancem rekla, da morata domov »sprehodit sosedovega psa«, v bistvu pa bosta šla …
- Oba mečita dve kocki in toliko minut, kolikor je bil seštevek pik, drugemu počnita to, kar si je zaželel.
- Če imata videokamero, jo s kablom priključita neposredno na televizor, nato pa sproti ustvarjajta in glejta svoj XXX film. Podoben učinek ima tudi seks pred ogledalom.
- Po telefonu mu tik pred koncem službe pošljite svojo seksi fotografijo, a ne recite, da vas nismo opozorili, da se lahko nekega dne znajde(te) na spletu.

prejšnji članek
Kako vreme vpliva na nas?
Zdravje
Kako vreme vpliva na nas?
naslednji članek
Vaša vagina kot umetnina
Moda&Lepota
Vaša vagina kot umetnina
#obraziavenija
obraziavenija