korupcija Svet24.si

Slovenija glede zaznave korupcije tik pod vrhom

Izanka prometna nesreča Svet24.si

V celjskem zaporu naj bi si sodil morilec ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

Poškodovana ograja Svet24.si

FOTO: Ugotovili, kdo je v Radljah ponoči ukradel ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

jupiter Dobra karma

Tedenski horoskop: za optimizem bo potrebno več ...

Mojca Fatur Njena.si

Mojca Fatur objavila redko fotografijo 15-letne ...

Je vaš partner resnično zaljubljen v vas?
| K.M.

Je vaš partner resnično zaljubljen v vas?

Ljubiti ne pomeni gledati drug drugega, ampak skupaj gledati v isto smer., Pinterest

Kako se obnašajo moški, ki so zaljubljeni in kdaj je čas za alarm?

Resnične moške zaljubljenosti in dejanske ljubezni ne predstavljajo draga darila, veliki šopki rož in več hodne večerje v prestižnih restavracijah. To so lastnosti, ki kažejo na to, da je njihova ljubezen pristna. 

Je iskren

Zaljubljeni moški ne razmišljajo o pretvarjanju in igri, ampak so v čisto vsaki stvari popolnoma iskreni. Želijo, da jih ljubljena oseba vidi v realni luči, hkrati pa bodo resnico povedali tudi njej, torej vam. Če jim nekaj ni všeč, v odnosu ali na vas, vam bodo to povedali, saj želijo stvari rešiti in razjasniti. Zaljubljenemu moškemu direktnosti ne gre zameriti.  

Spomni se na pomembne stvari

Ne samo na obletnice in datum vašega rojstnega dne. Spomnil se bo na vse stvari, ki vam in vama veliko pomenijo. Seveda bo vedel tudi, kaj želite jesti v tistem času v mesecu in katere filme najraje gledate. Pozornost bo izkazal v čisto vseh delih vašega življenja. 

Poizkuša biti boljši

Kljub temu, da ga že ljubite, bo vseeno delal vse na tem, da bo postal še boljši. Pozoren bo na svoje napake, sam se jih bo zavedal in jih bo tudi prostovoljno poizkušal spremeniti. Če mu boste omenili stvar, ki vam ni všeč, bo na to reagiral razumno in bo kritiko sprejel. Od vas ne bo zahteval sprememb, ko bo po drugi strani živel svoje življenje in se na vaše želje ne bo oziral. 

Bori se

Če moškemu neka veza ne pomeni veliko, jo bo hitro pozabil in tisto žensko izpustil iz svojih rok. Ko je zaljubljen, pa se bo za vse boril. Ko bodo v zvezi nastale težave, se ne bo obrnil in odšel, ampak se bo boril za rešitev razmerja. Tudi če ga pustite, bo z vami še vedno poizkušal navezati stik in vam kazal znake, da želi biti še vedno vaš partner.