stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Prihajajo mirnejši dnevi

11. 5. 2017; 02.00
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, DastolAS
horoskop 3

Kaj nam bo prinesel nov teden? foto: Arhiv Svet24

Polna luna in težak aspekt Merkurja in Urana sta v preteklih dneh prinesla veliko stresa in vznemirjanja. Prestop Merkurja v stabilno znamenje Bika, bo prinesel mirnejše dneve.

V odnosih bo več strpnosti, razumevanja in počasne, premišljene komunikacije. Naša pozornost bo usmerjena predvsem na materialno plat življenja. V četrtek bomo zaradi trigona Merkurja in Saturna uspešno zaključevali projekte. Delo nam bo šlo odlično od rok, lahko pa računamo tudi na pomoč starejših sodelavcev. Dan je odličen tudi za popravljanje ocen oz. izpite. V petek bo zaradi kvadrata Marsa in Neptuna več neiskrenosti in nesoglasij med ljudmi. Pri psihično nestabilnih osebah bo več nepredvidljivih in agresivnih reakcij. Izogibajte se večjim odmerkom zdravil, alkohola in prepovedanih substanc, saj bo zaradi kvadrata Marsa in Neptuna njihovo delovanje močnejše, izzove pa lahko tudi neprijetne in nepredvidljive reakcije. Ribe, Dvojčki, Device in Strelci (tudi podznak) naj bodo še posebej previdni. Vikend bo vesel in sproščen. Mars v trigonu z Jupitrom nas bo navdal z optimizmom in veselim razpoloženjem. Vikend je primeren za zabavo, izlete, avanture in potovanja. Poslovni dogovori s tujci oz. tujino nam bodo prinesli dobiček. Občutljivi bomo na krivico in radi se bomo postavili za šibkejše. Finance se izboljšujejo. Vodnarji, Dvojčki in Tehtnice (tudi podznak) imajo večjo možnost kreiranja uspešnih poslov. Ponedeljek in torek bosta primerna za resno delo in poslovne dogovore. Intuicija nam bo pomagala pri pravih odločitvah. Sreda bo lep, prijeten in sproščen dan, primeren za prijateljska druženja.

Od četrtka do nedelje bo Luna v veselem in optimističnem Strelcu v lepih aspektih z Venero, Jupitrom in Uranom. V četrtek bomo zaradi kvadrata Marsa in Neptuna čutili pomanjkanje energije. Marsikomu bo nagajal krvni tlak. Občutki omotice/vrtoglavice bodo pogostejši. Izogibajte se konfliktom z ljudmi, za katere veste, da niso psihično stabilni. V odnosih bo veliko neiskrenosti, ogovarjanja in skritih namenov. Ne podpisujte listin ali pogodb in pazite na dokumente. Posebna previdnost velja pri jemanju zdravil, alkohola in drugih substanc, ker bo njihovo delovanje sprožilo neprijetne reakcije. Izogibajte se bližini vode, zlasti jezer in morij, ker na ta dan ne prinašajo nič dobrega. Ribe, Dvojčki, Device in Strelci (tudi podznak), pazite nase! Trigon Merkurja in Saturna bo ugodno vplival na zbrano umsko delo.

V petek dopoldne bomo uživali v veseli družbi in/ali romantičnem spogledovanju. Dan je ugoden za nakupe knjig, pohištva, turističnih aranžmajev in rezervacijo počitnic. Če se odpravljate na izlet, boste uživali. Marsov trigon z Jupitrom nam bo dal veliko poguma in energije. Kar si bomo zadali, bomo uspešno izpeljali. Petkov večer pripravlja prijetno druženje, zlasti Vodnarjem, Ovnom, Levom, Tehtnicam in Strelcem (tudi podznak). Družite se s prijatelji, a zaradi Luninega kvadrata z Neptunom tudi ta večer omejite alkohol, cigarete in druge opojne substance. Gibajte se v poznanem okolju in se izogibajte stikom z neznanci. Luna v sekstilu z Jupitrom bo » kriva«, da se bo prijateljsko druženje zavleklo pozno v noč. Če se boste vračali domov pozno ponoči, pazite v prometu, zlasti Ribe, Dvojčki, Devici in Strelci (tudi podznak) saj bo Luna v opoziciji z Marsom. Če boste dan preživeli delovno, tudi ne bo narobe. Uspešni boste pri študiju in urejanju pravnih zadev.

Sobota je dan za raziskovanje in odkrivanje novega. Ves čas bomo miselno aktivni. Utrnile se nam bodo številne pametne domislice in originalne ideje. Veliko časa bomo preživeli za računalnikom. Privlačila nas bo moderna tehnologija in marsikdo od nas si bo omislil novo »igračko«. Večerne ure so primerne za nakup računalnika, mobilnega telefona in drugih električnih/elektronskih naprav. Sobota bo lep dan, zlasti za Vodnarje, Ovne, Leve, Tehtnice in Strelce (tudi podznak). Luna bo ponoči v konjunkciji s Saturnom, zato bo noč precej hladna.

Čeprav je nedelja za večino ljudi prost dan, jo bomo preživeli delovno. Urejali bomo papirje, organizirali in načrtovali delo. Luna v resnem in organiziranem Kozorogu bo polepšala dan predvsem Kozorogom, Ribam, Bikom, Devicam in Škorpijonom (tudi podznak).

Tudi v ponedeljek bo podobno. Odnosi med ljudmi bodo bolj uradni, hladni, distancirani in poslovno naravnani, kar bo zlasti težko za ženske in otroke. Občutki osamljenosti in izoliranosti bodo močni. Neka tiha žalost se bo zajedla v dušo in prizemljila tudi največje optimiste. Do otrok bomo strožji in zahtevnejši kot druge dni. Na prvo mesto bomo postavljali red, disciplino in odgovornost. Z denarjem bomo ravnali skrajno varčno, če že ne stiskaško. Gledali bomo na vsak cent. Strah pred lakoto je v Kozorogu globoko zasidran, zato nas zna na tak dan zanesti, da bi pretiravali z nakupi hrane na zalogo, še zlasti okrog poldneva, ko bo Luna v kvadratu z Jupitrom. Večer bo izpostavil občutke nerazumljenosti, sumničavosti in zapuščenosti. V partnerskih odnosih bo več poslovnega sodelovanja in manj bližine. Dan bo težak predvsem za Kozoroge, Ovne, Rake in Tehtnice (tudi podznak), Device, Biki in Škorpijoni (tudi podznak) bodo s pomočjo intuicije izkoristili svoj poslovni potencial.

Torek bo lep in umirjen dan. Dogovori in sestanki bodo uspešni, načrti realizirani, komunikacija pa brez odvečnih besed. Lep dan za Kozoroge, Ribe, Bike, Device in Škorpijone. Sredi dneva bo več stresa in nepredvidenih situacij. Težko bomo zbrano delali. Otroci bodo neubogljivi in uporniški. Luna v kvadratu z Merkurjem in Uranom bo vnašala nemir in kalila odnose z bližnjimi. Naše reakcije bodo hitre, pretirane in skrajne. Dan ni primeren za nakupe. Telefoni, računalniki in druge elektronske naprave bodo odpovedovali poslušnost. Tudi v (letalskem) prometu so lahko motnje in zastoji. Lotite se pospravljanja kleti, delavnice, garaže in drugih pomožnih prostorov, da se ob tem znebite destruktivne energije, hkrati pa še kaj koristnega naredite. Pogostejše bodo težave s kostmi (kolena), zobmi in občutkom hladu. Možnost okužbe s prehladom je večja.

Sreda bo lepa. Luna v neodvisnem Vodnarju se bo čez dan srečala v lepih aspektih z Venero in Jupitrom. Veseli in družabni bomo. Z lahkoto bomo sodelovali in se dogovarjali z drugimi. Če morate koga kaj prositi, storite to danes. Vaša prošnja bo uslišana, ljudje pa vam bodo z veseljem pomagali. Če morate obiskati odvetnika, urediti pravne zadeve, zaprositi za kredit ali limit, opraviti izpit ali popraviti ocene, se dogovorite za sredo. Popoldanske in večerne ure so še boljše. Najbolje boste znali izkoristiti dan Vodnarji, Ovni, Dvojčki, Tehtnice in Strelci (tudi podznak).

Želim vam lep in umirjen teden s čim manj stresa. Imejte se lepo.

Še več zanimivega boste našli tukaj.

prejšnji članek
FOTO: Tudi Slovenke modne v cvetličnih vzorcih
Moda&Lepota
FOTO: Tudi Slovenke modne v cvetličnih vzorcih
naslednji članek
Jan Plestenjak povedal svojo resnico o Omarju Naberju
Svet slavnih
Jan Plestenjak povedal svojo resnico o Omarju Naberju