cerar Odkrito.si

Bo zaradi male Maje to počel tudi Miro Cerar?

saturn Svet24.si

Tedenski horoskop: hudoben potencial komaj čaka, ...

Apokaliptična Petisvet.si

Nostradamus videl, kaj nas čaka, s pariško ...

družina Svet24.si

Do subvencije kmalu upravičeni vsi socialno ...

potresi1_fotoReuters Svet24.si

Jutri se bo treslo, bežite!?

Ana Klašnja Njena.si

Ana Klašnja: 'Moj fantek odrašča'

spela gorselj jok Njena.si

Špela Grošelj v solzah zaradi Gregorja

Ti znaki kažejo na to, da se bo vaše življenje spremenilo
| K.M.

Ti znaki kažejo na to, da se bo vaše življenje spremenilo

Profimedia

Jih opažate?

Življenje ni enosmerni proces. V resnici gre za kroženje, zato vas veliko stvari spominja na že znane dogodke, oziroma imate občutek, da se je nekaj že zgodilo. Življenje je torej sestavljanka različnih vzorcev, zato lahko predvidimo tudi svojo prihodnost. 

Ko bo prišlo do spremembe, lahko to čutite 'v zraku'. Nekateri pa pravijo, da lahko na te spremembe opozorijo določeni znaki, jih opažate? 

Številke

Ko se bodo v vašem življenju zgodile spremembe, videvate številki 1 in 9. To pa naj bi se dogajalo zelo pogosto. Ti dve številki predstavljata konec in nov začetek. Največkrat jih recimo opazite na urah. Ste v zadnjem času pomislili, da vse večkrat? 

Živali  

Če se obeta kakšna sprememba, potem velikokrat videvate kačje pastirje ali metulje. Ne nujno žive, lahko gre zgolj za njihovo podobo v obliki fotografij, slik ... Spremembe pa predstavljajo tudi druge živali, vendar ravno kačji pastirji in metulji 'delajo prostor' za konec. Spremenila pa se bo tudi življenjska energija. 

Povečan libido

Se vam je kar naenkrat povečala spolna sla? Tudi to naj bi bil eden izmed znakov, da se vam v življenju obeta sprememba. Gre za to, da se v vašem telesu poviša raven energij, kar pa se izraža tudi v spolni energiji, oziroma v tem, da je le-te preveč in da jo je potrebno porabiti. Poskrbite zgolj, da jo boste porabili na pravi način!