Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

Ti znaki kažejo na to, da se bo vaše življenje spremenilo
| K.M.

Ti znaki kažejo na to, da se bo vaše življenje spremenilo

Profimedia

Jih opažate?

Življenje ni enosmerni proces. V resnici gre za kroženje, zato vas veliko stvari spominja na že znane dogodke, oziroma imate občutek, da se je nekaj že zgodilo. Življenje je torej sestavljanka različnih vzorcev, zato lahko predvidimo tudi svojo prihodnost. 

Ko bo prišlo do spremembe, lahko to čutite 'v zraku'. Nekateri pa pravijo, da lahko na te spremembe opozorijo določeni znaki, jih opažate? 

Številke

Ko se bodo v vašem življenju zgodile spremembe, videvate številki 1 in 9. To pa naj bi se dogajalo zelo pogosto. Ti dve številki predstavljata konec in nov začetek. Največkrat jih recimo opazite na urah. Ste v zadnjem času pomislili, da vse večkrat? 

Živali  

Če se obeta kakšna sprememba, potem velikokrat videvate kačje pastirje ali metulje. Ne nujno žive, lahko gre zgolj za njihovo podobo v obliki fotografij, slik ... Spremembe pa predstavljajo tudi druge živali, vendar ravno kačji pastirji in metulji 'delajo prostor' za konec. Spremenila pa se bo tudi življenjska energija. 

Povečan libido

Se vam je kar naenkrat povečala spolna sla? Tudi to naj bi bil eden izmed znakov, da se vam v življenju obeta sprememba. Gre za to, da se v vašem telesu poviša raven energij, kar pa se izraža tudi v spolni energiji, oziroma v tem, da je le-te preveč in da jo je potrebno porabiti. Poskrbite zgolj, da jo boste porabili na pravi način!