stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Vsi smo intuitivni

24. 2. 2018; 02.00
Avtor: Bodi Zdrava
intuicija
Da, prav ste prebrali. Prav vsak od nas je intuitivno bitje, razlika med nami je le v tem, da imajo nekateri intuicijo bolj razvito kot drugi. To torej pomeni, da lahko svojo intuicijo okrepite oziroma se izurite, da jo boste lažje začutili.

Intuicije sicer ne morete izsiliti, lahko se ji zgolj prepustite – odgovori in sporočila bodo namreč prišli do vas ob pravem času, običajno takrat, ko boste to najmanj pričakovali. Res pa je, da svoj notranji glas lažje slišite takrat, ko ste v stiku s samim seboj.
Prvo pravilo je, da se povežete s svojim notranjim bitjem, ki ga sicer zaradi številnih obveznosti in stresa pogosto zanemarjate. Kako? Najprej se morate seveda sprostiti.
1. Poiščite mirno okolje, izključite telefon in naročite svojim najdražjim, naj vas nekaj časa ne motijo. Nato se usedite v udoben naslanjač, si v mislih prikličite svoj najljubši kraj ali kotiček in se poskušajte sprostiti.
2. Če vam misli nenehno uhajajo k težavam in se nikakor ne morete odklopiti od vsakdanjika, vam morda lahko pomaga nežna in umirjena glasba, na primer klasična ali ambientalna.
3. Telovadba oziroma gibanje je eden najboljših načinov, da se sprostimo. Misli takrat preusmerimo na vadbo, gibanje pa nam požene kri po žilah in zbistri um, zato po vadbi razmišljamo jasneje, smo bolj dovzetni za različne ideje in lažje začutimo svojo bit.
4. Med spanjem je naš um najbolj sproščen in tako tudi najbolj dovzeten za ideje in občutja iz naše podzavesti. Svojo intuicijo boste zato morda najlažje zaznali zjutraj.

prejšnji članek
Element, ki spremeni vse
Življenjski slog
Element, ki spremeni vse
naslednji članek
Zasijte kot na filmskem platnu
Moda&Lepota
Zasijte kot na filmskem platnu